Inicio Actualidad Celebrem la 15a edició de l’Escarxofa & Jazz

Celebrem la 15a edició de l’Escarxofa & Jazz

Esteu aquí

Música en directe i arròs: la festa més esperada de l’any tindrà lloc el pròxim 16 d’abril!

dimarts, 14 març, 2023 – 10:00


Dins el marc de les Festes de la Carxofa, l’associació Les Escarxofes del Prat i La Capsa organitzen conjuntament l’Escarxofa&Jazz. Un esdeveniment on la música i la gastronomia es fusionen donant lloc a una jornada única que cada any deixa les expectatives més altes.

Però no patiu, perquè aquesta edició ve carregada amb tots els elements necessaris per a estar a l’altura, i ho podreu comprovar vosaltres mateixos el pròxim 16 d’abril a la plaça Joan Garcia-Nieto. El jazz i l’arròs amb carxofes de Les Escarxofes del Prat faran la seva màgia i es combinaran en un esdeveniment memorable, amb bona companyia i sobretot, bona música.

MAS:  El Cèntric explora les possibilitats de la intel·ligència artificial


Música


Aquesta edició arriba amb un cartell que promet! Començarem la jornada al so de la Big Band de L’Escola d’Arts en Viu, que interpretarà un repertori de versions de temes de la formació Tower of Power, amb la participació de diverses cantants de L’Escola. Alba Careta Group, format pels millors músics de l’escena jazzística actual, són una combinació explosiva i enèrgica. Seguirem amb La Perra Blancao Trio, inspirats per la música dels anys 50, influenciats tant per la música negra com pel rhythm and blues o com pel rockabilly o country. Entre banda i banda, Asia Knox ens portarà els seus vinils que abracen quasi tots els gèneres i les seves variants, viatjant per la diversitat musical llatinoamericana des dels seus orígens fins a l’actualitat.

MAS:  CALENDARIO LABORAL | Estos serán todos los días festivos y puentes de Reus en 2024

Però això no és tot! A finals de març revelarem un artista més que acabarà d’alçar aquest cartell, si és possible…


Menú i tiquets


Les Escarxofes del Prat ens prepararan un arròs de la gent del fang amb la flor del Delta i de postres un pessic del cel. També hi haurà opció vegana, un arròs amb verdures de la nostra terra. A més, el mateix dia oferiran “platillos” que es podran comprar al moment: carxofes a la brasa o pollastre guisat amb molt d’amor.

El preu dels tiquets serà de 10 € i es podran comprar a partir del 29 de març a les 17.00 h a La Capsa, el Teatre L’Artesà i el Cèntric Espai Cultural, a taquilla i en horari d’obertura, només amb targeta de crèdit.

MAS:  Paraula de Dones: un guateque disruptiu

T’hi esperem!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDemà, 14 de març, primera reunió de la Taula LGTBIQ+ d’enguany
Artículo siguienteEn marxa una nova edició de la Primavera de llibres i lletres
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí