Inicio Actualidad Imatges de la Festa Major de Cornellà 2022

Imatges de la Festa Major de Cornellà 2022

El Corpus 2022 ha estat de retrobament, de tornar a fer nostres els carrers i places sobretot durant els darrers quatre dies d’una festa major que hem trobat a faltar molt. Des del pregó de les cineastes Carol Rodríguez, Marina Rodríguez i Eva Murgui, amb el ball de l’Àliga i el Corndefoc, fins als concerts multitudinaris de la plaça de Catalunya, en especial dissabte amb La Oreja de Van Gogh i la proposta Los 40 Pop Cornellà de diumenge: tot espais plens de persones desitjant retrobar-se amb la felicitat i la bona sintonia de les festes de la ciutat. Però hi ha molt més: el Piromusical, les activitats de les entitats, el Populari, els tobogans d’aigua, l’esport… Tot ha gaudit d’una gran participació. Aquí teniu una selecció d’imatges d’aquesta edició. READ  Rose Cartolari inaugura la dotzena edició del Cornellà Creació Fòrum, dedicada al medi ambient

- Te recomendamos -
Artículo anteriorViu la revetlla de Sant Joan
Artículo siguienteA l’estiu, viu la natura al Prat!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí