Inicio Actualidad El cicle Reflexions de ciutat aborda l’impacte de la investigació i el...

El cicle Reflexions de ciutat aborda l’impacte de la investigació i el desenvolupament en l’àmbit empresarial

Dijous 9 de juny el cicle “Reflexions de ciutat” que organitza l’Ajuntament de Cornellà aborda en una nova sessió el paper de l’economia i de les empreses en el desenvolupament local, i en especial la importància de la investigació, recerca i desenvolupament orientats cap al seu impacte real. En aquesta ocasió l’escenari de la conferència serà el Citilab Cornellà, a partir de les 19.00 hores.

El ponent és Xavier Ferràsdoctor en Organització i Administració d’Empreses, enginyer de Telecomunicacions, i professor d’Operacions, Innovació i Data Sciences a ESADE des de 2002. Ha estat ponent en més de 200 conferències nacionals i internacionals sobre estratègia, innovació i gestió de la tecnologia, i proposa que el concepte clàssic I+D+i no és l’adequat, ja que sorgeix d’un model antic que acumula múltiples prejudicis i errors conceptuals: la Recerca i el Desenvolupament són mesures d’esforç, mentre que la innovació (la i minúscula) és una magnitud de resultats. D’aquí, que el títol de la seva ponència aposta per “Economia i empresa. I+D+impacte“.

READ  El Citilab acull una jornada d'Innobaix adreçada a les dones directives

Cicle ‘Reflexions de ciutat’

L’objectiu d’aquest cicle és crear un espai de debat sobre política, societat, temes d’actualitat o emergència climàtica amb la participació d’experts. Totes aquestes xerrades són gratuïtes i es portaran a terme en diferents espais de Cornellà. Per a assistir a qualsevol d’elles, és necessària inscripció prèvia que heu de fer enviant un correu a l’adreça asueco@aj-cornella.cat.

 · Descarregar el programa complet


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl dissabte 11 de juny, una nova edició de la Festa del Prat al món
Artículo siguienteEstrena de la nova avinguda de Pablo Picasso, aquest diumenge 12 de juny
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí