Inicio Actualidad Demà comença el gran recapte d’aliments

Demà comença el gran recapte d’aliments

dijous, 24 novembre, 2022 – 14:30


Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc dels aliments, que pretén donar suport a les entitats socials, com per exemple la Botiga del Prat, a proveir d’aliments a aquelles persones que no poden accedir a la compra de productes alimentaris.


Format híbrid: com participar?


Durant el divendres 25 i dissabte 26 de novembre, es durà a terme a diferents botigues i supermercats de la ciutat la recollida física d’aliments. Els productes que més demanda tenen són aquells considerats com a bàsics: llet, oli i també les conserves de peix i verdures.

READ  El Prat En Comú Podem guanya les eleccions municipals del Prat amb un 32,4% dels vots


La ciutadania que hi vulgui participar en aquesta iniciativa solidària, haurà de comprar aquests tipus productes, i també d’altres,  i entregar-los a les persones voluntàries que estaran fent la recollida al mateix establiment.


Per altra banda, des de fa un temps també s’ha activat una nova manera de donar suport a la Fundació Bancs dels aliments. Es tracta de donacions monetàries, via transferència o Bizum, amb les quals també es pot contribuir, en cas de no poder fer-ho presencialment.


El termini per participar amb aquest tipus de donacions s’amplia fins el 6 de desembre i tota la informació es pot trobar al següent enllaç.

READ  ERSM estrena un nuevo servicio de correduría online para su audiencia


El voluntariat també hi participa


Per últim, una altra forma de contribuir amb aquesta iniciativa solidària és a través del voluntariat.


Totes les persones que es troben físicament als establiments i que reben els productes alimentaris, són voluntàries i voluntaris que mitjançant el seu temps personal donen suport per tal que els aliments arribin a les taules de la ciutadania que més ho necessita.


Si voleu participar com a persona voluntària, podeu fer la vostra inscripció al següent enllaç.


Si teniu qualsevol dubte o necessiteu ajuda amb la inscripció, us podeu posar en contacte amb el Punt de Voluntariat del Prat, a través del correu voluntariat@elprat.cat o del telèfon 93 379 00 50 ext. 5600

READ  Núria Carbonell, guardonada en la quarta edició dels Premis #FPCAT

- Te recomendamos -
Artículo anteriorGairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables
Artículo siguienteEl Lecxit comença amb sessions formatives pel voluntariat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí