Inicio Actualidad Torna el Carnaval dels Pecats Capitals

Torna el Carnaval dels Pecats Capitals

Esteu aquí

Del 16 al 22 de febrer, la ciutat viurà de nou el Carnaval, amb la gola com a pecat protagonista

divendres, 3 febrer, 2023 – 13:15


El Carnaval és una de les dates destacades al calendari popular festiu. La ciutat es vesteix de Carnaval i surt al carrer a gaudir d’un programa d’activitats que es desenvoluparà del 16 al 22 de febrer.


El Carnaval del Prat segueix l’imaginari dels Set Pecats Capitals amb un pecat protagonista cada any i en Galepis, el rei del Carnestoltes, regnant durant tota la setmana. Després de dos anys sense poder-se desenvolupar el Carnaval amb normalitat, enguany s’inicia el cicle per quarta vegada i el pecat protagonista serà la Gola així que des de Dijous Gras fins al Dimecres de Cendra menjarem fins a acabar ben tips i tipes.

MAS:  S’apropa una nova temporada del Teatre L’Artesà


Unificació de les rues infantil i adulta


El programa d’activitats incorpora algunes novetats. Aquest any les rues d’infantil  i adults de dissabte de Carnaval s’unifiquen en una sola rua que tindrà un recorregut diferent. La sortida es farà a l’av. Pare Andreu de Palma, davant de La Capsa. Les comparses participants recorreran l’av. de la Verge Montserrat fins a l’av. del Remolar, seguiran pel c. Lleida fins a arribar a la pl. de Catalunya on seran rebudes per les Autoritats Locals del Carnaval i la música i sarau de DJ Squraplats.


Encara és possible apuntar-se per participar a la rua. Ho pot fer qualsevol grup amb un mínim de set persones i amb moltes ganes de pasar-ho bé. La data límit per presentar la inscripció és divendres 10 de febrer. Només cal omplir el formulari d’inscripció i tramitar-lo a la seu electrònica de l’Ajuntament del Prat.

MAS:  Fira de Santa Llúcia a Cornellà el 17 i 18 de desembre


El programa d’activitats de Carnaval s’organitza conjuntament amb la Comissió de Carnaval i amb la implicació de diferents entitats i col·lectius de la ciutat, des d’associacions de veïns, a entitats culturals, AFA i AMPAs i altres grups carnavaleros informals.


Podeu consultar tot el programa d’activitats al web elprat.cat/carnaval.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl proper dissabte 4 de febrer, el barri de Sant Cosme acull una jornada de dansa urbana
Artículo siguienteResiliència i organització, per vèncer l’ecoansietat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí