Inicio Actualidad Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

Esteu aquí

Cada diumenge i fins la primera setmana de desembre, podreu gaudir de les activitats adreçades a infants i adults, uns tallers que tenen com a objectiu gaudir dels parcs de la ciutat, aprendre la seva riquesa ambiental i la cura del medi ambient.

divendres, 16 setembre, 2022 – 13:15


Diumenge comença el cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental. Es tracta d’unes activitats guiades per un equip d’educadors que treballen temes relacionats amb la descoberta de l’entorn i la cura del medi ambient.


Durant aquesta temporada, podrem descobrir com funciona el cicle de l’aigua, construir un hotel d’insectes, plantar jardineres i fabricar productes cosmètics entre altres propostes. Les activitat es duran a terme els diumenges, a partir de les 12 h del matí, al parc Nou i al parc del Riu.

MAS:  L’exposició "Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat" es prorroga fins el 3 de desembre


És una activitat organització per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat. Consulteu el programa de cada parc en els següents enllaços:


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa cineasta pratenca Laura Ferrés comença el rodatge del seu primer llargmetratge, La Imatge Permanent, a la nostra ciutat
Artículo siguienteCornellà se suma a la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí