Inicio Actualidad 40è Festival de Arte Flamenco de Catalunya

40è Festival de Arte Flamenco de Catalunya

El Festival de Arte Flamenco de Catalunya torna a celebrar-se a Cornellà durant el mes de maig. I aquest any es commemora el seu quarantè aniversari. Són quatre dècades amb aquesta cita imprescindible en el panorama cultural i que desgrana propostes de noms consagrats, d’artistes novells, a més de reflectir el paper de les entitats i de posar en el mapa del flamenc la ciutat de Cornellà.

En aquesta 40a edició del Festival, organitzada novament per la Coordinadora d’Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, tornaran a haver-hi espectacles de grans artistes, així com actuacions d’entitats i de companyies de dansa, presentació de discos, el cicle Novísimos i una presentació d’un documental. Tot plegat, es desenvoluparà des del divendres 10 de maig i fins al 31 de maig.

MAS:  El SIAD i el telèfon 900 900 120, eines de suport a les dones contra les violències masclistes

Serà tot un mes de flamenc amb la presència del reconegudíssim Farruquito, qui actuarà a L’Auditori de Cornellà el dissabte 11 de maig.

Consulta la programació del Festival


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNovetats a la programació Vine a Fer Esport Salut de primavera
Artículo siguienteLes persones amb mobilitat reduïda ja poden sol·licitar acompanyament per anar a votar el 12 de maig
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí