Inicio Actualidad Novetats a la programació Vine a Fer Esport Salut de primavera

Novetats a la programació Vine a Fer Esport Salut de primavera

Entre abril i juny es reprèn la programació Vine a Fer Esport Salut amb propostes de preparació física setmanals i diverses activitats específiques.  Aquest programa consisteix en un conjunt activitats gratuïtes i dinamitzades per un tècnic que organitza el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà als parcs i places de la ciutat.

Aquest trimestre arriba amb novetats en tipus d’activitats i en espais: s’introdueix Mou-te D9, que es realitzarà al pavelló Riera els dimarts i a Can Carbonell els dijous; i també neix l’activitat Famifit, programada els dimecres a la seu de l’A.VV. Riera i els divendres al C.C. La Segarra. A més, l’activitat Posa’t en forma dels dijous al matí passa a realitzar-se al parc de Rosa Sensat. Amb aquestes novetats, la programació inclou regularment 14 activitats setmanals, més un entrenament mensual específic a l’Estadi Pilar Pons a càrrec de Corresolidaris.

  • Mou-te D9: treball cardiovascular i de condicionament físic general, per a persones que han estat temps inactives i volen recuperar el ritme.
  • Famifit: treball de condicionament físic general amb suport musical, adreçada a persones nascudes a partir del 1974.
MAS:  Risc de plujes intenses a la comarca

Activitats abril-juny 2024 (pdf)

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Departament d’Esports: 93 377 02 12 (Ext.: 1797)
vroldanv@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorObert el termini de preinscripcions per a les escoles bressol públiques
Artículo siguiente40è Festival de Arte Flamenco de Catalunya
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí