Inicio Actualidad Trobada amb Frederic Prieto, José Montilla i Antonio Balmón per parlar de...

Trobada amb Frederic Prieto, José Montilla i Antonio Balmón per parlar de Sant Ildefons

En el marc de l’exposició “Sant Ildefons. Una història compartida a Cornellà”, s’ha organitzat una taula rodona amb els tres alcaldes que ha tingut Cornellà durant l’actual període democràtic: Frederic Prieto (ho va ser des del 1979 fins al 1985), José Montilla (del 1985 al 2004) i l’actual alcalde Antonio Balmón. Tots tres parlaran de l’experiència durant el seu mandat: l’evolució i transformació del barri, la riquesa sociocultural i els seus habitants, els autèntics fonaments del barri. 

D’altra banda podeu visitar l’exposició de la retrospectiva dels 62 anys d’història del barri, instal·lada a la carpa de la plaça de Sant Ildefons, juntament amb la mostra fotogràfica itinerant “A través de la mirada”, plantejada des del respecte i l’afecte a totes aquelles persones d’orígens i procedència diversa que han contribuït amb el seu esforç i la seva il·lusió a què el barri de Sant Ildefons i la ciutat de Cornellà siguin un lloc millor. Totes dues exposicions són gratuïtes i es poden veure fins a l’ 11 de desembre.

Dijous 24 de novembre, a les 19 h, a l’auditori del Centre cultural Sant Ildefons. Taula rodona: “Els alcaldes democràtics de Cornellà parlen de Sant Ildefons”. A càrrec de Frederic Prieto, José Montilla i Antonio Balmón. Modera Mireia Navarro, directora de Ràdio Cornellà. 

Altres activitats a l’entorn de la mostra “Sant Ildefons. Una història compartida a Cornellà”

  • Divendres 25 de novembre,  18:30 h. Cinefòrum “Va dando el tiempo”, amb la directora Celia Giraldo.
  • Dissabte 26 de novembre, 18:30 h. Cinefòrum “Venid a las cloacas: la historia de la Banda Trapera del Río”, amb el director Daniel Arasanz, i el guionista Jaime Gonzalo.
  • Dijous 1 de desembre, 18:30 h. Taula rodona “Sant Ildefons, avui”, a càrrec de Lucía Folk, presidenta de Cornellà per les Dones, Joaquín Chica, president de CCRE La Segarra, i Siham Kaamouss, veïna compromesa amb el barri. Presenta Carlos Domínguez, regidor del barri de Sant Ildefons, i modera Bartolomé Muñoz, director del Centre Cívic Sant Ildefons
MAS:  Descobreix la Ricarda a través d'una experiència audiovisual immersiva

- Te recomendamos -
Artículo anteriorDivendres, la plaça Catalunya acollirà l’acte reivindicatiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les Dones
Artículo siguienteDemà, acte de commemoració del 25è aniversari de la Fundació Rubricatus
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí