Inicio Actualidad Demà comença el gran recapte d’aliments

Demà comença el gran recapte d’aliments

dijous, 24 novembre, 2022 – 14:30


Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc dels aliments, que pretén donar suport a les entitats socials, com per exemple la Botiga del Prat, a proveir d’aliments a aquelles persones que no poden accedir a la compra de productes alimentaris.


Format híbrid: com participar?


Durant el divendres 25 i dissabte 26 de novembre, es durà a terme a diferents botigues i supermercats de la ciutat la recollida física d’aliments. Els productes que més demanda tenen són aquells considerats com a bàsics: llet, oli i també les conserves de peix i verdures.


La ciutadania que hi vulgui participar en aquesta iniciativa solidària, haurà de comprar aquests tipus productes, i també d’altres,  i entregar-los a les persones voluntàries que estaran fent la recollida al mateix establiment.


Per altra banda, des de fa un temps també s’ha activat una nova manera de donar suport a la Fundació Bancs dels aliments. Es tracta de donacions monetàries, via transferència o Bizum, amb les quals també es pot contribuir, en cas de no poder fer-ho presencialment.


El termini per participar amb aquest tipus de donacions s’amplia fins el 6 de desembre i tota la informació es pot trobar al següent enllaç.


El voluntariat també hi participa


Per últim, una altra forma de contribuir amb aquesta iniciativa solidària és a través del voluntariat.


Totes les persones que es troben físicament als establiments i que reben els productes alimentaris, són voluntàries i voluntaris que mitjançant el seu temps personal donen suport per tal que els aliments arribin a les taules de la ciutadania que més ho necessita.


Si voleu participar com a persona voluntària, podeu fer la vostra inscripció al següent enllaç.


Si teniu qualsevol dubte o necessiteu ajuda amb la inscripció, us podeu posar en contacte amb el Punt de Voluntariat del Prat, a través del correu voluntariat@elprat.cat o del telèfon 93 379 00 50 ext. 5600


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí