Inicio Actualidad El projecte BioPrat supera les 13.500 observacions a MINKA

El projecte BioPrat supera les 13.500 observacions a MINKA

Esteu aquí

L’aplicació és una plataforma de ciència ciutadana que té com a objectiu recollir informació sobre biodiversitat de diversos indrets de la ciutat i d’altres municipis.

divendres, 8 març, 2024 – 14:45


Els pratencs i pratenques ja han contribuït al projecte BioPrat amb més de 13.500 observacions de la fauna i la flora locals. Són dades de MINKA, l’aplicació mòbil que permet, amb pocs clics, introduir fotos i descripcions de plantes i animals. Tant si en coneixes l’espècie, com si no, hi pots participar amb fotografies i demanar ajuda per esbrinar quines plantes i quins animals viuen al Prat.


El seu funcionament és molt fàcil, us heu d’instal·lar l’aplicació, crear-vos un perfil d’usuari i buscar la pàgina del projecte pratenc, BioPrat. A partir d’aquí, podeu consultar totes les observacions introduïdes del municipi i altres vinculades al projecte específic de BioPrat, així com pujar-ne de noves. Si no coneixem l’espècie, podem deixar l’espai en blanc perquè la comunitat que fa servir l’aplicació MINKA ens doni un cop de mà per identificar-la i, posteriorment, ens arribarà una notificació quan s’esbrini. També podem fer servir el buscador per esbrinar quina és.

MAS:  Calidad y compromiso en las Estructuras de Hormigón de Barcelona con Estructuras Pineda


Perquè tot funcioni com cal, ens hem d’assegurar que tenim activada la geolocalització del mòbil o tauleta i fer la fotografia, o bé pujar-ne una de la nostra galeria. Es tracta d’un projecte i, alhora, una plataforma de ciència ciutadana que funciona de forma conjunta amb grups i comunitats d’experts en educació ambiental.  


Podeu descarregar l’aplicació en aquest enllaç


- Te recomendamos -
Artículo anteriorWeOk, la tecnológica asturiana se expande a Italia
Artículo siguienteMeliá, Ecoembes y Renfe se unen a T-Systems y Acciona en pro de la sostenibilidad turística
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí