Inicio Actualidad Dimarts 3 de maig, nova trobada de la Taula LGTBIQ+ del Prat

Dimarts 3 de maig, nova trobada de la Taula LGTBIQ+ del Prat

Esteu aquí

Avui, 26 d’abril és el Dia de la Visibilitat Lèsbica, una jornada que vol exigir la igualtat i visibilització del col•lectiu per tal de respectar els seus drets

dimarts, 26 abril, 2022 – 16:30


El proper dimarts 3 de maig a les 18:30 h es celebrarà a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 2) una nova trobada de Taula LGBTIQ+ del Prat. Aquesta sessió serà la primera d’enguany i la tercera des de que aquest espai de participació ciutadana està en actiu.


La Taula LGTBIQ+ és un espai que es va constituir  l’11 de maig de 2021 amb l’objectiu d’impulsar polítiques LGTBI locals. Està integrada per entitats, serveis i ciutadania del municipi. És un espai obert a persones que vulguin participar, vinculades al col·lectiu o amb interès sobre aquesta realitat del gènere com a construcció social.

READ  El 19è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel presenta més de 65 espectacles i activitats a 20 espais de la ciutat


Des de la Taula es vol treballar el reconeixement dels drets i accions destinades a erradicar erradicar l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia que pateixen les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.


A més, des de la Taula LGTBIQ+ es pretén impulsar accions, aportar idees, col·laboració en polítiques LGTBI locals. Aquesta trobada està centrada en la recollida de propostes de les properes commemoracions 17 de maig, Dia contra la LGTBIfòbia i el 28 de juny, Dia de l’Orgull LGTBI.


Voleu formar-ne part?


Si voleu participar a la Taula LGTBIQ+ contacteu amb el Programa Municipal de Feminisme i LGTBI a les Cases d’en Puig, a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.

READ  Ens preparem per a la Festa Major 2022!


Dia Visibilitat lèsbica


Avui, 26 d’abril és el Dia de la Visibilitat Lèsbica, una jornada que vol exigir la igualtat i visibilització del col·lectiu per tal de respectar els seus drets.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa gespa de la plaça de Catalunya estarà tancada temporalment
Artículo siguienteLa qüestió de la identitat a l’aula de teatre
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí