Inicio Actualidad La participació a les eleccions al Parlament de Catalunya al Prat, a...

La participació a les eleccions al Parlament de Catalunya al Prat, a les 13 h, ha estat del 26,84%

Esteu aquí

Aquesta dada és un 7 % superior a la dels comicis de febrer del 2021, celebrats entre restriccions per la pandèmia de la Covid

diumenge, 12 maig, 2024 – 13:00


Fins a les 13 h, la participació al Prat de Llobregat a les eleccions al Parlament de Catalunya ha estat del 26,84 % del cens. En els comicis anteriors, que es van celebrar en el context de pandèmia per la Covid i amb diferents mesures per evitar contagis, la participació a aquesta hora era del 19,84 %. 

MAS:  La Big Band de L'Escola actua a l'Ecarxofa&Jazz


En la jornada electoral d’avui, la ciutadania del Prat de Llobregat pot votar a 73 meses electorals, distribuïdes en 16 col·legis. El cens electoral per a aquests comicis està format per 48.798 -143 més que en les eleccions de febrer de 2021-, que podran votar fins a les 20 hores.


A la secció de notícies de la web municipal i als perfils de l’Ajuntament a Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp i Telegram, hi trobareu la informació de l’avanç de participació de les 18 h i dels resultats finals a nivell local. Així mateix, podreu seguir les dades generals de participació i l’escrutini en temps real al web resultats.eleccionsparlament.cat, on podeu consultar la informació específica del Prat.

MAS:  Arxivada la causa contra 9 de les persones investigades en relació amb el cas sobre el Consell Esportiu de L’Hospitalet


Mitjans de comunicació públics


Durant tota la jornada, les xarxes socials de elprat.digital, elprat.ràdioelprat.tv estaran informant del més rellevant del desenvolupament de la jornada electoral, així com del proper avanç de participació, a les 18h. El Prat Ràdio emetrà un butlletí informatiu sobre les eleccions a les 14 h i un altre a les 19 h. A partir de les 20h i fins que finalitzi l’escrutini, s’emetrà un programa especial de seguiment dels resultats i d’anàlisi política des d’una mirada local i també metropolitana amb el cap d’Informatius Luís Rodríguez i el redactor Víctor Asensio.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLos tribunales dan la razón a LaLiga frente al Real Madrid
Artículo siguienteLa participació a les eleccions al Parlament de Catalunya al Prat és, a les 18 h, del 45,63%
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí