Inicio Actualidad El SIAD i el telèfon 900 900 120, eines de suport a...

El SIAD i el telèfon 900 900 120, eines de suport a les dones contra les violències masclistes

Esteu aquí

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones ofereix atencions personalitzades, assessories jurídiques i suport psicològic, entre d’altres serveis, per a les dones que ho necessitin

dimecres, 10 abril, 2024 – 10:00


Qualsevol dona que pateixi qualsevol tipus de violència masclista pot recórrer a diversos serveis especialitzats d’assistència. Entre ells, destaca la línia d’atenció contra la violència masclista, el 900 900 120. Al Prat, existeix el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, a les Cases d’en Puig, amb el qual es pot contractar trucant al telèfon 93 379 00 50 i marcant les extensions 5600 i 5613.

MAS:  Ecoindústria impulsa una diagnosi sobre l’economia circular als polígons industrials del delta del Llobregat


A la línia telefònica gratuïta 900 900 120 hi pot trucar tothom. Tinguem ben present que una trucada pot salvar una vida. Aquesta línia és gratuïta, confidencial, no deixa rastre i opera les 24 hores cada dia de l’any en múltiples idiomes. Ofereix atenció psicològica directa, fa un primer assessorament jurídic i fa derivació, si així se sol·licita, als serveis especialitzats que acompanyen les dones en la seva recuperació.   


Així mateix els serveis municipals d’informació i atenció a les dones, SIAD, ofereixen assistència psicològica immediata i especialitzada. El SIAD és un punt de referència per a les dones del Prat que treballa amb la finalitat de potenciar els processos d’autonomia i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere. En aquest sentit, a més del suport psicològic, ofereix també assistència jurídica   i serveis d’assessoria i informació. Amb aquest suport, es pot prevenir la violència masclista, així com contribuir al procés de reparació de les seves conseqüències traumàtiques.

MAS:  Una tardor plena de música a La Capsa


Les dones que estiguin patint algun tipus de violència masclista també poden adreçar-se a qualsevol dels serveis de la xarxa pública d’atenció a les violències masclistes que s’ubiquen arreu del país. D’altra banda, en cas d’emergència davant d’una agressió, cal trucar al telèfon 112.   


- Te recomendamos -
Artículo anteriorUn ascenso del 23% en los ingresos comerciales destaca en LaLiga
Artículo siguienteBaix Llobregat: Alerta por melones de Marruecos contaminados con pesticidas
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí