Inicio Actualidad Dissabte, 16 de març, torna la discoteca inclusiva del Prat

Dissabte, 16 de març, torna la discoteca inclusiva del Prat

dimecres, 13 març, 2024 – 10:00


El proper dissabte, 16 de març, de 17 a 19 h, es durà terme al Casal Cívic i Comunitari – Delta, la tercera sessió d’enguany de la discoteca inclusiva per a joves del Prat.


Una vegada més, el jovent de la ciutat tornarà a gaudir d’una festa que pretén fomentar els espais de lleure inclusius i alhora fer més accessibles les activitats d’oci a la ciutat.


L’entrada tindrà un cost de 3€ amb consumició i el pagament es realitzarà amb diners en efectiu a l’entrada de l’equipament. La recaptació té l’objectiu de garantir la compra dels materials necessaris per a l’esdeveniment, donat que aquesta és una activitat sense ànim de lucre

MAS:  Cornellà escalfa motors pel Corpus 2023, una festa més inclusiva que mai


La discoteca és oberta a qualsevol jove de la ciutat que hi vulgui participar, però està pensada especialment per a persones amb algun tipus de diversitat funcional, tant física com cognitiva. En cas que no siguin autònomes, hauran d’accedir-hi acompanyades del monitor o monitora del seu centre i/o residència.


L’assistència a la discoteca inclusiva és lliure i no cal inscripció prèvia. Si voleu més informació podeu trucar al telèfon 93 379 00 50, marcant l’extensió 5600. També podeu escriure un correu a diversitatfuncional@elprat.cat 


Les entitats, gestionaran l’activitat


En aquesta edició, seran les entitats que formen part del Consell Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional les que començaran a fer una gestió col·lectiva de l’activitat. Aquesta iniciativa vol fomentar una participació activa en totes les fases de consolidació de l’activitat i garantir la seva continuïtat durant el tercer dissabte de cada mes, fins al proper mes de juliol.

MAS:  Dansa Metropolitana entra a Can Bagaria i altres espais de Cornellà

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl 21 de març, sessió informativa “I després de l’ESO, què?” al Centre Cívic Palmira Domènech
Artículo siguienteTornen les Festes de la Carxofa Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí