Inicio Actualidad Tornen les Festes de la Carxofa Prat

Tornen les Festes de la Carxofa Prat

Esteu aquí

Durant el març i l’abril, la ciutat s’omple d’esdeveniments gastronòmics i culturals al voltant d’aquest producte, protagonista dels horts locals.

dimecres, 13 març, 2024 – 12:15


La carxofa del Prat no és només un aliment saludable i deliciós, sinó també un producte de proximitat, d’alta qualitat, una font d’inspiració per a la restauració local i símbol de l’identitat local. Les Festes de la Carxofa celebren tot aquest patrimoni, mostrant al món l’essència i el sabor únic del Prat de Llobregat.


Del 7 de març al 7 d’abril, amb les XV Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, tindrem l’oportunitat de degustar deliciosos menús elaborats amb Pota Blava i la carxofa Prat com a protagonistes als restaurants del Prat i d’altres municipis del Baix Llobregat i del Barcelonès.

MAS:  ÚLTIMA HORA | Reincidente detenido tras asaltar a una persona con discapacidad


El 7 d’abril al parc del Fondo d’en Peixo tindrà lloc la Carxofada del Prat. Aquesta tradicional carxofada popular oferirà un divertit dia per a tota la família, amb venda de producte local, tallers i venda de producte. La venda de tiquets online per a aquest esdeveniment començarà el 25 de març a partir de les 17 h.


El 14 d’abril a la plaça de Joan Garcia-Nieto, la música serà protagonista de l’Escarxofa&Jazz. Les entrades per a aquest concert es podran adquirir en línia a partir del 3 d’abril a partir de les 17 h.


A més, els amants de la gastronomia podran gaudir de la FiraTapa Carxofa Prat del 19 al 21 d’abril a la plaça de Blanes, on podran degustar tapes creatives elaborades amb carxofa Prat pel talent local.

MAS:  El ple tanca la legislatura amb el comiat als 10 regidors i regidores que deixen el càrrec


A part d’aquests esdeveniments principals, ciutadania i visitants trobaran el Mercat de Pagès, com cada dissabte, a la pl. de Pau Casals de 8 a 14 h. Aquest mercat de proximitat permet comprar productes frescos i de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat, directament dels productors locals, del camp a la taula.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDissabte, 16 de març, torna la discoteca inclusiva del Prat
Artículo siguienteFormació ocupacional per facilitar la inserció laboral
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí