Inicio Actualidad Dansa Metropolitana entra a Can Bagaria i altres espais de Cornellà

Dansa Metropolitana entra a Can Bagaria i altres espais de Cornellà

L’espai emblemàtic de Cornellà triat pels organitzadors del projecte artístic ha estat el recinte històric de Can Bagaria, antiga fàbrica tèxtil, que acollirà tres propostes diferents: “Avec le temps…” de Claire Ducreux i Toni Mira, “La Banda”, OtraDanza, i l’actuació especial de les alumnes de les escoles de dansa de la ciutat i la col·laboració especial de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas. Serà gratuït, aquest diumenge 19 de març, a partir de les 11.30 h.

El dia abans, dissabte, teniu altres espectacles gratuïts: a la plaça de l’Església, el 18 de març, a les 12 h, podreu gaudir de “Human 21” de Sandra Macià, un viatge als orígens mestissos de la companyia andalusa, a través de les danses urbanes i l’escena contemporània i una reflexió sobre la situació actual de desconcert emocional en què vivim davant els efectes de la desconnexió pandèmica. i, d’altra banda, la participació de Colectivo Premohs amb “Levantaos”.

MAS:  Retrobament presencial de les AMPA i les AFA del Prat al primer Plenari del curs

Una hora més tard, a les 13 h, a la carretera d’Esplugues (davant la masia Can Maragall), hi podeu veure l’espectacle “Wild“, una atrevida producció de dansa i circ de Motionhouse que explora la nostra desconnexió amb l’entorn natural creant un bosc urbà en el dia a dia de la ciutat.

Espectacles de sala

També a l’auditori Sant Ildefons, el 18 de març, a les 19 h, representen “El ardor” d’Alberto Cortés, una peça enlluernadora entre la dansa, el teatre i la performance que se submergeix en una salvatge dissidència sexual i vital. El preu és de 5,65 euros.

La Sala Romagosa acollirà l’espectacle “Mucha Muchacha“, una peça de dansa contemporània centrada en l’empoderament, la determinació, la llibertat i la cooperació, el diumenge 26 de març, a les 19 h. El preu és de 5,65 euros. El dia abans, a l’auditori Sant Ildefons, 25 de març a les 18 h, hi haurà un taller gratuït  en què la companyia convida les participants a ballar la seva versió de la haka neozelandesa amb l’objectiu de crear un espai de trobada, sororitat i empoderament femení, tant individual com col·lectiu, a través de la dansa. Inscripcions per a la trobada amb la companyia: activitats.dansametropolitana@gmail.com

MAS:  Nou cicle de xerrades sobre consum

També hi haurà una estrena de cinema als Kinepolis Full de Cornellà, el 17 de març, a les 00 h, “Coppelia” inspirat en el Ballet Coppelia de Ted Brandsen creat per al Ballet Nacional dels Països Baixos, per a tots els públics.

Programa Dansa Metropolitana

Segueix Dansa Metropolitana a les xarxes socials:

 
 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà ret homenatge a l’esport femení
Artículo siguientePrendre consciència del cos a partir dels 60 anys
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí