Inicio Actualidad Cornellà escalfa motors pel Corpus 2023, una festa més inclusiva que mai

Cornellà escalfa motors pel Corpus 2023, una festa més inclusiva que mai

Estem a les portes de la nostra Festa Major. Obrim boca amb el preàmbul d’aquest cap de setmana, que ens proposa actes com la Fira Animalista a la plaça Catalunya, la XI edició del Panis et Vinus o la XXVIII Trobada de Gegants del Corpus, el dissabte a partir de les 17.30h a la plaça de l’Església i un Marató de Rock a partir de les 19h a la plaça de Mary Santpere. Així mateix, diumenge 4 de juny tindrem les Matinades de Grallers i Timbalers de Cornellà, una 7º passejada contra el cáncer i molt més.

La festa major del Corpus arriba a Cornellà de Llobregat, del dijous 8 al diumenge 11 de juny amb un ampli programa ple de música i actuacions gratuïtes, i moltes activitats adreçades al públic familiar.

READ  Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Amb la intenció de fer una festa el màxim d’inclusiva, Cornellà aposta per incorporar activitats adaptades. El pregó de festa major serà interpretat també en llengua de signes, i hi haurà diverses activitats de jocs infantils que es faran sense soroll en períodes determinats per facilitar el gaudi dels nens i nenes amb hipersensibilitat auditiva o trastorn de l’espectre autista. Així mateix, la Fira d’Atraccions funcionarà a les primeres hores de la tarda sense música ni llums.

El pregó d’aquest any, centrat en la integració i la inclusivitat, correrà a càrrec de persones amb capacitats diferents o que hi estan directament vinculades: José Manuel Serrano (alumne de l’Escola Virolai), Fernando Olaya (usuari dels tallers de l’entitat Aprodico), Pepo Vinueza (atleta) i Maite Cidre (una de les supermamis de Cornellà).

READ  Formació a l'abast de tothom a la Factoria Musical

Tindrem més d’un centenar de propostes a tots els barris de la ciutat i per a tots els públics. Consulta el programa i totes les particularitats d’aquest Corpus23 a la pàgina web i a les xarxes del QUÈ FER A CORNELLÀ.

Estigueu atents a les notícies de la web i a les xarxes socials per informació actualitzada i al moment!

WEB DEL CORPUS 2023

  CulturaCornella  |  QueferaCornella

  CulturaCornella  |  QueferaCornella


- Te recomendamos -
Artículo anterior¿Me puedo librar de ir a la mesa electoral si pido el voto por correo en Baix Llobregat?
Artículo siguienteCloenda del projecte de mentoria socioeducativa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí