Inicio Actualidad Arriben els distintius de residents de 2024

Arriben els distintius de residents de 2024

Esteu aquí

Durant aquesta setmana, la ciutadania amb vehicles que compleixin les condicions rebrà el distintiu per aparcar de forma gratuïta a les zones verdes de la ciutat.

dimarts, 23 gener, 2024 – 13:00


Prat Espais, l’empresa municipal d’habitatge i aparcament, està fent arribar durant aquests dies el distintiu de la zona verda d’aquest 2024, enguany és de color taronja. En total, arribaran uns 21.000 distintius a totes aquelles persones amb vehicle que compleixin amb els requisits corresponents.


Recordem que aquest distintiu permet estacionar de franc, durant tot l’any, als aparcaments del Cementiri Sud i Tanatori, dels espais naturals del riu i de la platja. Cal que el distintiu estigui fàcilment visible al vehicle perquè s’apliqui l’exempció de pagament.

MAS:  UN RESUM DEL DARRER MES DE SETEMBRE, A CORNELLÀ EN TITULARS


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCómo conseguir las tarjetas monedero de ayuda del Gobierno en Baix Llobregat
Artículo siguienteL’agermanament de Garrovillas i el Prat es reactivarà el 3 de febrer amb una visita institucional a la ciutat extremenya i una exposició fotogràfica de Fernando Vecino
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí