Inicio Actualidad El Campament Oriental torna al parc de Can Mercader de l’1 al...

El Campament Oriental torna al parc de Can Mercader de l’1 al 4 de gener

Ja queda menys per a la Nit de Reis, una de les més esperades de l’any a Cornellà! I això vol dir que s’obre de nou el Campament Oriental del Mag Maginet. Aquest any, el Campament torna a l’emplaçament de l’accés nord del parc de Can Mercader, i també a les dates habituals: de l’1 al 4 de gener, entre 17.30 i 21 hores. Hi tornarà a haver activitats d’animació, parades d’artesania, i l’accés a la carpa del Maginet (per als nens i nenes entre 3 i 11 anys) funcionarà per torns, com els darrers anys que s’ha realitzat a Can Mercader. 

El Mag Maginet viu a Cornellà des de fa més de 300 anys, estudiant els estels des de la Torre de la Miranda, tot i que quan s’acosta la Nit de Reis deixa aquest refugi per aconseguir l’ajuda dels nens i nenes de Cornellà per guiar els tres Reis d’Orient a la ciutat, també amb la col·laboració i companyia de nombrosos voluntaris i voluntàries, del Melquíades, de la Fada Ondina, i d’altres amics.

MAS:  Petits Contes: el bon tracte a través dels relats

Els infants que el visitin a la seva carpa podran saber algun detall més del secret més ben guardat de la Nit de Reis: com arribaran aquest any? També hi podran elaborar l’element magic, escoltar contes, i moltes sorpreses més.

CAMPAMENT ORIENTAL
Lloc: Parc de Can Mercader
Dies: 1, 2, 3 i 4 de gener
Horari: 17.30 a 21 hores
Entrada gratuïta

Agenda d’activitats de Nadal 2023 i Reis 2024

Conte de la Nit de Reis 2024: Les energies de la llum

La nit més màgica de l’any començarà a l’avinguda de la Fama

La presència del Maginet ens anuncia que ja és ben a prop la nit més màgica de l’any. L’arribada dels Reis d’Orient a Cornellà torna a ser a l’avinguda de la Fama, al costat de la Fira de Cornellà, el divendres 5 de gener de 2024 a partir de les 18.00 hores. Un esdeveniment ple d’expectació perquè mai se sap com arribaran i amb què ens sorprendran aquesta vegada!

MAS:  Més natura als patis escolars

Els nens i nens que visitin aquests dies el Campament Oriental i entrin a la carpa del Mag Maginet, seran els primers en conèixer aquest secret tan ben guardat. Així que, ja ho sabeu, haureu d’estar molt atents a les indicacions del Mag Maginet per fer visible “l’element màgic” i indicar el camí als nostres Reis.

Recorregut de la Cavalcada de Reis 2023

Mantingueu-vos informats a les xarxes socials: @culturacornella @queferacornella

- Te recomendamos -
Artículo anteriorClubes Europeos en Contra de la Superliga Según Informes de la Prensa Internacional
Artículo siguienteGairebé 9.000 seguidors ja s’informen de l’agenda cultural i d’oci de la ciutat amb el Què Fer a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí