Inicio Actualidad Gairebé 9.000 seguidors ja s’informen de l’agenda cultural i d’oci de la...

Gairebé 9.000 seguidors ja s’informen de l’agenda cultural i d’oci de la ciutat amb el Què Fer a Cornellà

El web QUÈ FER A CORNELLÀ és el portal cultural i d’oci de l’Ajuntament de Cornellà, a través del qual podeu conèixer les activitats més destacades que es fan a la ciutat de manera ràpida, participativa i interactiva. L’objectiu és que, des de qualsevol lloc, pugueu consultar aquesta agenda i triar l’opció més interessant per a vosaltres, d’acord amb les vostres preferències.

Cada setmana es renova la selecció de recomanacions i d’activitats destacades, per exemple amb totes les activitats de Nadal i Reis, però també la programació de teatre, música i activitats familiars de l’Ajuntament de Cornellà, de les entitats, amb opcions d’esport popular i també per conèixer el patrimoni cultural i mediambiental de la nostra ciutat. 

El perfil d’Instagram Què Fer a Cornellà acaba aquest any 2023 amb gairebé 9.000 seguidors que reben informació al moment de la programació cultural i d’oci de la ciutat

Des la mateixa portada del web Què Fer a Cornellà, també us podeu subscriure a un butlletí electrònic i rebreu, un cop per setmana, un correu amb les activitats més destacades.

I, en ocasions, els més fidels també poden participar en sortejos i promocions especials.

  QueferaCornella

MAS:  Ja es coneixen els guanyadors dels premis del 30è concurs de fotografia Delta

  QueferaCornella

  QueferaCornella


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Campament Oriental torna al parc de Can Mercader de l’1 al 4 de gener
Artículo siguienteFallece la cantaora Thais Hernández, querida en Castelldefels, a los 35 años
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí