Inicio Actualidad Mor el fundador d’Ascensores Eninter, Dámaso Martínez

Mor el fundador d’Ascensores Eninter, Dámaso Martínez

L’empresari Dámaso Martínez, president i fundador de l’empresa Ascensores Eninter, ha mort aquest diumenge a Cornellà de Llobregat, segons fonts de la família a les quals ha tingut accés l’Ajuntament de Cornellà. Ascensores Eninter és una empresa familiar amb presència pràcticament a tota Espanya que té la seu a Cornellà, a la carretera de l’Hospitalet. Va ser fundada l’any 1973 per Dámaso Martínez i Rosa María Ramo, i l’any 2013, coincidint amb el seu 40è aniversari, va ser guadonada amb el Premi Ciutat de Cornellà d’Economia, que va recollir el president i fundador a la gala celebrada a l’Auditori de Cornellà.

Actualment, Eninter compta amb unes instal·lacions de 12.500 m2 a Cornellà de Llobregat, dels quals 10.000 m2 estan destinats a fabricació pròpia i 2.500 a oficina, R+D+i i sales de formació. Així, s’encarrega del manteniment de més de 52.000 ascensors i dona feina a 800 persones. També cal mencionar el suport en forma de patrocini de nombroses activitats esportives que ha fet l’empresa, especialment futbol, esport que el mateix Martínez havia practicat en la seva joventut, així com la col·laboració en diverses propostes socials i de cooperació, com és el cas de la Fundación Vicente Ferrer.

READ  Retorna el Concurs de Teatre Amateur "Premi Joaquim Vilà i Folch"

Des de l’Ajuntament de Cornellà es lamenta la seva pèrdua, i trasllada les seves condolences a la família i altres persones properes.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | ‘Salvaje ataque’ de unos magrebíes a un famoso ‘streamer’ japonés en Barcelona
Artículo siguienteL’Oficina d’Atenció Ciutadana amplia els serveis virtuals
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí