Inicio Actualidad L’Oficina d’Atenció Ciutadana amplia els serveis virtuals

L’Oficina d’Atenció Ciutadana amplia els serveis virtuals

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Cornellà augmenta les gestions de tràmits per videoatenció. Si fins ara es podien fer els tràmits d’alta al padró, l’autorització de domiciliació bancària, la comunicació d’obres i la sol·licitud d’informe d’estrangeria, a partir d’ara s’hi sumen també el canvi de domicili al padró, la baixa per defunció i la modificació de dades personals de l’habitant.

El servei de videoatenció de l’OAC permet fer per videotrucada una sèrie de tràmits que usualment s’haurien de fer a l’OAC de manera presencial. Cal concertar hora prèviament i disposar en el moment de la videotrucada ja de tota la documentació requerida, que s’indicarà a l’usuari o usuària en el moment de confirmar la cita. Concerta cita per videotrucada (OVAC).

READ  El carrer Bonestar serà un nou passeig

Aquest servei complementa l’OAC 360º, un suport telefònic per acompanyar els ciutadans en la tramitació online, que està operatiu de dilluns a divendres en horari ininterromput de 8 a 20 hores. Per fer-ne ús, l’usuari o usuària ha de trucar al 93 595 50 93, o bé omplir un formulari a la Seu Electrònica, o bé a través del correu electrònic oac360@cornella.cat. Més informació del servei OAC 360º.

Tots aquests serveis tenen com a objectiu acompanyar els ciutadans i ciutadanes i facilitar-los les gestions i tràmits amb l’Ajuntament. El centre de gestió integral és l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la plaça de l’Església, des d’on es gestionen cada any 25.000 visites, de les quals el 44% es tramiten a partir de cita prèvia. La majoria de tràmits tenen a veure amb l’alta al padró, el registre, tràmits d’IBI, canvis domiciliaris, baixa de padró, etc.

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMor el fundador d’Ascensores Eninter, Dámaso Martínez
Artículo siguienteTragedia en el Vilabella: muere un agricultor al volcar con el tractor
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí