Inicio Actualidad El programa de ràdio sobre interculturalitat “D’Aquí i d’Allà”, més viu que...

El programa de ràdio sobre interculturalitat “D’Aquí i d’Allà”, més viu que mai

Esteu aquí

El darrer programa ha convidat al psiquiatra Joseba Achotegui

divendres, 10 novembre, 2023 – 14:15


D’Aquí i d’Allà és un programa que està en antena des de 2007 i que està impulsat des de l’àmbit municipal de nova ciutadania conjuntament amb El Prat Ràdio.  


És un espai que s’emet mensualment des de fa 16 anys i que està presentat per un equip de persones voluntàries, originàries de diversos països. A cada programa es tracta un tema diferent relacionat amb la vida associativa del Prat, amb les migracions o també amb la diversitat cultural.

MAS:  Comencen les obres entre l'Avinguda dels Alps i la carretera de l’Hospitalet


L’equip del programa està integrat per la Julieta, d’origen argentí, la Naima i la Fatiha, d’origen algerià i el Robert, nascut al Senegal. El darrer any també ha col·laborat l’Anca, periodista d’origen romanès. 


El programa va ser guardonat als XI Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual pel foment de la interculturalitat del Consell Audiovisual de Catalunya.


El programa


El programa s’articula a través d’una entrevista a una persona convidada i partir d’aquí es generen diferents continguts relacionats.


El programa del mes de novembre ha comptat amb la presència del Joseba Achotegui, psiquiatra i professor de la Universitat de Barcelona, especialista dedicat a l’estudi del benestar emocional i les migracions i conegut internacionalment per descriure el Síndrome d’Ulisses o Síndrome de l’immigrant amb estrès múltiple i crònic. Podeu escoltar la seva entrevista al següent enllaç.

MAS:  Transformació de l’avinguda dels Alps


El Joseba Achotegui impartirà properament un curs organitzat per l’Ajuntament per a professionals de l’àmbit social i de la salut de la ciutat del Prat.


Si voleu assistir al curs podeu demanar més informació al correu novaciutadania@elprat.cat. El curs es realitzarà els dies 17 i 21 de novembre i l’1 de desembre.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes persones més joves de la ciutat imaginen el Prat del futur
Artículo siguienteCoremsa Formación anuncia cursos nuevos financiados íntegramente por la Comunidad de Madrid
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí