Inicio Actualidad Alumnat de l’Institut Estany de la Ricarda participa en la remodelació de...

Alumnat de l’Institut Estany de la Ricarda participa en la remodelació de la Plaça del Camí de la Fàbrica

Esteu aquí

L’actuació està inclosa en els pressupostos participatius 2020-2023 i s’ha treballat conjuntament entre les àrees de Projectes Urbans, Acció Ambiental i Educació

dimarts, 7 novembre, 2023 – 09:30


La Plaça del Camí de la Fàbrica (més coneguda popularment com a Plaça de les Estàtues) presenta un nou aspecte. La remodelació de l’espai es va incloure en els pressupostos participatius 2020-2023 i va comptar amb les aportacions d’alumnat de l’Institut Estany de la Ricarda, que es troba just al costat de la plaça.

MAS:  Apaguem llums una hora per donar un respir al planeta


El projecte, impulsat conjuntament entre les àrees de Projectes Urbans, Acció Ambiental i Educació de l’Ajuntament, ha consistit en una reordenació i millora dels elements que configuren l’espai (jocs, espais de trobada i descans, vegetació) i en la incorporació de nous elements que faciliten els usos pedagògics per part del centre educatiu. La intenció és que l’alumnat de l’institut se’l faci seu progressivament i que la ciutadania de la zona el gaudeixi tot aprofitant la seva distribució més amable i oberta.


Seguiment i visita d’obres


L’alumnat, que ara estudia 3r d’ESO, va plantejar les seves propostes fa dos anys. Recentment, va poder comprovar in situ el resultat de l’actuació, atès que va dur a terme una visita d’obres amb l’equip tècnic del projecte. Durant la sessió, va rebre les explicacions de l’arquitecte i de l’equip de jardiners que va encarregar-se de la plantació i va conèixer de primera mà com se supervisa una obra, com es concreta el procés de decisió dels treballs i com es resolen les incidències que puguin sorgir.

MAS:  Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat


Podeu veure a sota fotos de l’espai remodelat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’alcalde Lluís Mijoler i el regidor Quim Bartolomé, amb el producte i la pagesia pratencs al Gastronomic Forum Barcelona
Artículo siguienteBanco Popular: revelando cómo el archivo de 2012 fue crucial para la ampliación de 2016
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí