Inicio Actualidad Nova convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones de 65 anys o...

Nova convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones de 65 anys o més

Esteu aquí

La sol·licitud es pot fer telemàticament al portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya o de forma presencial a Prat Espais, amb cita prèvia, fins al 29 d’abril.

dimecres, 2 març, 2022 – 10:00


S’obre el període de sol·licitud d’ajuts a persones de 65 anys o més, una convocatòria de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts és donar suport a aquelles unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats i no puguin fer front al cost del lloguer.


Els requisits d’aquesta convocatòria són: tenir 65 anys o més, ser titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya i que els seus ingressos no superin el 2,83 IRSC. Durant aquest 2022, s’ha estimat com a import màxim de lloguer 800 euros i per unitats de convivència amb una persona amb mobilitat reduïda reconeguda fins a 900€.

READ  Tapes especials i creatives a La Tapa del Corpus 2022


Per fer la sol·licitud, cal adreçar-se al portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya o demanar cita prèvia a Prat Espais per fer-ho de forma presencial via web o a través del telèfon 93 370 50 54.. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 29 d’abril de 2022.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorInscripcions obertes per a la 7a Festa del Riu que tindrà lloc el diumenge 27 de març
Artículo siguienteCornellà reivindica el 8 de març amb actes presencials
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí