Inicio Actualidad Nous tallers comunitaris al casal cívic i comunitari Delta

Nous tallers comunitaris al casal cívic i comunitari Delta

dimarts, 17 octubre, 2023 – 11:45


Durant la segona quinzena d’octubre començaran noves propostes de tallers comunitaris per a dones i de dinamització lectora, oberts a tota la ciutadania i gratuïts.


Demà, dimecres 18 d’octubre, començarà una nova proposta de tallers comunitaris per a dones per treballar les seves històries a través de foto-relats.


De la mà de la tallerista Marina Monclús, es treballaran històries de vida de dones que fan de l’art i la fotografia un camí d’exploració, introspecció i aprenentatge comunitari. Aquest projecte es desenvoluparà els dimecres de 10 a 12 h del matí, des de mitjans d’octubre fins a finals de gener.


Dijous 19 s’iniciarà també una proposta d’espai de cures compartides. Amb el nom de “Dones i autoestima”, aquest taller es desenvoluparà els dijous de 18:00 a 19:30 h, fins el 21 de desembre. Serà a càrrec també de la Marina Monclús.

MAS:  Èxit de participació a la primera desfilada pel Dia de l’Alliberament LGTBI al Prat


Per altra banda, al mateix Casal Cívic i Comunitari Delta s’iniciarà el dimarts 24 d’octubre, el projecte “Booklife”, de la mà de la dinamitzadora Laura Garcia. Un espai de foment de la lectura, biblioteràpia i prescripció literària, que es durà a terme els dimarts i dijous, de 18:00 a 19:30 h, fins a finals de gener.


Inscripcions


Les inscripcions per a totes les propostes són obertes i gratuïtes.


Les podeu fer presencialment a l’Oficina Municipal d’Informació de Sant Cosme (OMISC), al carrer Riu Llobregat 93, de dilluns a divendres, de 9:00 a 13.30 h, i dimarts i dimecres, de 16 a 18 h.


O per telèfon a través del 93 379 00 50 ext. 5900 i 5910.

MAS:  Escolars de Cornellà participaran en un campionat de Boccia

- Te recomendamos -
Artículo anteriorMFE opta por reducir su capital a través de un ‘contrasplit’ de acciones el 23 de octubre
Artículo siguienteEl Cèntric explora les possibilitats de la intel·ligència artificial
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí