Inicio Actualidad El Cèntric explora les possibilitats de la intel·ligència artificial

El Cèntric explora les possibilitats de la intel·ligència artificial

Durant els propers mesos d’octubre i novembre, el Cèntric Espai Cultural acollirà tres xerrades divulgatives centrades en la cultura digital, en el marc del cicle “Connecta’t al món”. L’objectiu d’aquestes sessions és oferir a la ciutadania una nova perspectiva sobre com opera el món tecnològic que ens envolta.

Aquestes xerrades posaran el focus en la intel·ligència artificial, analitzant com aquesta tecnologia està transformant i millorant diversos àmbits, com la medicina, les finances, el transport i l’educació, entre molts d’altres.

Amb la finalitat de donar eines a la ciutadania  per aprofitar de manera conscient les oportunitats que ofereix la IA, així com d’informar sobre els riscos i desafiaments que comporta, les sessions s’endinsaran en els conceptes clau d’aquesta branca de la informàtica que està revolucionant diferents àmbits de la nostra societat.

MAS:  Baleares: el agua en el centro de la estrategia medioambiental de Marga Prohens

Aproximació a la IA des de diferents angles

Per tal de comprendre més i millor les particularitats d’aquesta nova tecnologia, cada sessió s’aproximarà a la IA des d’una òptica diferent.

La primera xerrada, que es durà a terme el 25 d’octubre, ens introduirà en els conceptes clau de la IA, i analitzarà el seu potencial transformador en la nostra societat. El 8 de novembre ens centrarem en un dels sistemes d’IA que ha assolit més popularitat en els darrers temps, el ChatGPT, examinant les seves possibilitats i les seves limitacions, i posant-lo en pràctica en directe. El cicle conclourà el 22 de novembre, reflexionant sobre els aspectes ètics i els riscos immanents en l’ús d’aquestes tecnologies.

MAS:  L’Ajuntament mobilitza 5.000 euros del fons d’emergències per donar suport a la població del Marroc afectada pel terratrèmol

El periodista i consultor expert en comunicació digital Jordi Flamarich serà l’encarregat de conduir aquestes sessions, a les quals es podrà accedir de manera gratuïta. Trobareu la informació detallada en aquest enllaç.

Veure més


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNous tallers comunitaris al casal cívic i comunitari Delta
Artículo siguienteÚnete a la America’s Cup de Barcelona como voluntario: plazo de inscripción de dos meses
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí