Inicio Actualidad Escolars de Cornellà participaran en un campionat de Boccia

Escolars de Cornellà participaran en un campionat de Boccia

Els nens i les nenes de primària i secundària de l’escola d’educació especial Virolai, l’Institut Francesc Macià, les escoles Mare de Deu de Montserrat i Mossèn Jacint Verdaguer de Cornellà seran els i les participants del Primer Campionat de Boccia organitzat pel Consell Català de l’Esport. L’objectiu és donar un pas endavant cap a la plena inclusió en l’esport escolar, oferint la possibilitat als nens i les nenes sense discapacitat que coneguin i participin en un esport paralímpic.

Els centres educatius de Cornellà participaran en el campionat, i en uns taller específics preparatoris, que es desenvoluparan durant els mesos de maig i juny.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Cornellà porta més d’una dècada treballant en polítiques esportives inclusives. El ventall d’activitats extraescolars, propostes integradores en horari lectiu i projectes formatius, són la mostra del programa de Ciutadania amb Capacitats Diferents.

MAS:  La discoteca inclusiva del Prat reobre amb èxit les seves portes

La boccia és un esport paralímpic que es disputa des dels Jocs Paralímpics de Nova York 1984. Permet treballar la salut de manera dinàmica amb un nivell d’exigència controlat a l’abast de qualsevol ritme i/o intensitat, ja que es practica assegut.

Consulta AQUÍ més informació


- Te recomendamos -
Artículo anteriorActivitats d’Estiu, campus i casals per divertir-se durant les vacances
Artículo siguienteConsulta en la web municipal on votar el 28 de maig
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí