Inicio Actualidad Cornellà commemora la Diada i mostra la seva solidaritat amb el Marroc

Cornellà commemora la Diada i mostra la seva solidaritat amb el Marroc

Dilluns 11 de setembre van tenir lloc els actes institucionals commemoratius de la Diada de Catalunya amb la participació de les entitats de Cornellà i amb un recordatori especial i un minut de silenci per mostrar la solidaritat amb el poble marroquí després del terratrèmol que va sacsejar  la zona sud-oest de Marràqueix. El sentit homenatge a les víctimes, ferits i familiars va comptar també amb la presència d’entitats marroquines de la ciutat a les quals es va sumar la ciutadania per mostrar el seu condol i suport.

 La jornada va començar a les 11.30 h amb una audició i ballada de sardanes, per a tot seguit donar pas a la lectura del text institucional i la tradicional ofrena floral al conjunt escultòric “11 de setembre”, situat a la plaça de l’Església, per part de les institucions, els partits polítics i les entitats de la ciutat. Abans de començar l’ofrena floral es va fer el minut de silenci.

READ  L’inici de la Festa Major, en directe a elprat.tv i elprat.ràdio!

L’acte va finalitzar amb el Ball de l’Àliga, el pilar de salutació dels Castellers de Cornellà, el Cant dels Segadors a càrrec de les corals de la ciutat i, per últim, la ballada de sardanes.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAquesta tardor forma’t amb les noves propostes de cursos dels centres cívics
Artículo siguienteEstrena de la temporada de tardor del Cornellà Escènica amb un espectacle sorpresa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí