Inicio Actualidad Estrena de la temporada de tardor del Cornellà Escènica amb un espectacle...

Estrena de la temporada de tardor del Cornellà Escènica amb un espectacle sorpresa

Per primera vegada, la ciutadania de Cornellà podrà gaudir d’un espectacle de presentació de les propostes musicals i teatrals per a la tardor de la programació Cornellà Escènica. L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 14 de setembre, a les 19.00 h, a la Sala Ramon Romagosa, que està situada al Patronat Cultual i Recreatiu (c. Mossèn Jacint Verdaguer, 52), que és, precisament, una de les sales de teatre on es representaran obres en aquesta temporada cultural de setembre a desembre.

S’ha plantejat com un acte proper, carregat d’humor i adreçat a qui vulgui gaudir en família, al qual es vol sorprendre els assistents més fidels de la programació escènica local, aquelles persones que acostumen a consumir la cultura que es fa o es representa a Cornellà. Per ser-hi, només cal enviar un correu electrònic a culturacornella@aj-cornella.cat i demanar assistir a aquesta presentació.

MAS:  Una prospecció amb un georadar ajudarà a descobrir l’estructura del temple parroquial enderrocat el 1936

27 propostes de teatre, música, dansa, màgia…

Vint-i-set espectacles conformen la NOVA PROGRAMACIÓ del Cornellà Escènica per a aquesta tardor, de setembre a desembre, que promou l’Ajuntament de Cornellà. D’aquests, onze es desenvolupen en els escenaris de l’Auditori Sant Ildefons, la Sala Ramon Romagosa i la Sala Padró. La resta, són propostes de L’Auditori de Cornellà.

Com sempre, hi ha descomptes per la compra anticipada, per als menors d’edat i per a jubilats, així com per a estudiants universitaris, pensionistes o per als usuaris i usuàries de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà.

Les primeres actuacions es desenvolupen a L’Auditori, amb els tributs musicals a Queen (23 de setembre) i a Raffaella Carrà (7 d’octubre). El primer acte que acollirà la Sala Romagosa és el concert de Pau Vallvé, el 7 d’octubre a les 22.00 hores. Les entrades ja estan disponibles; si es compren de manera anticipada, tenen un preu de 10’17 €, però si es compren el mateix dia de l’espectacle, directament a la taquilla, el cost és d’11’30 €.

MAS:  Fallece un trabajador de 32 años electrocutado en La Galera

Aquesta és una de les moltes propostes musicals de la temporada i és que la temporada de tardor del Cornellà Escènica arriba carregada de música aquest any.

De tota manera, abans del concert de Vallvé, també hi ha programades dues obres de teatre, en aquest cas a L’Auditori: ‘En Joan sense por i la casa encantada’ (30 de setembre, especialment adreçada al públic familiar) i ‘Gordas’ (1 d’octubre). Tot plegat, una programació cultural amb música, teatre, dansa, màgia… moltes propostes familiars i amb la voluntat d’arribar al màxim de públic de la ciutat i a tota mena de gustos.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà commemora la Diada i mostra la seva solidaritat amb el Marroc
Artículo siguienteCornellà dona suport a la campanya d’emergència per a la població víctima del terratrèmol al Marroc del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí