Inicio Actualidad Actes per commemorar el Dia d’Andalusia a Cornellà

Actes per commemorar el Dia d’Andalusia a Cornellà

Cornellà commemora aquest diumenge 5 de març el Dia d’Andalusia (28 de febrer) amb una sèrie d’actes populars organitzats per les entitats de la ciutat. D’una banda, el Centre Cultural Blas Infante organitza com cada any una ofrena floral d’institucions i d’entitats davant del bust de Blas Infante, al carrer de Joan Arús, al barri Sant Ildefons, a les 12.30 h. Prèviament hi haurà el Festival de balls amb exhibicions de quadres de ball, a les 11.30 h aproximadament.

D’altra, la Coordinadora d’Entitats flamenques i andaluses de Cornellà també ha preparat una agenda especial, que gira entorn a la commemoració del Dia d’Andalusia. El diumenge podreu assistir al concert de Lucía Rodríguez i el grup Brisas. Serà a les 17 h, a l’escola de Sant Ildefons. També actuarà el quadre de ball de l’Associació andalusa Hijos de Almáchar, el del Centre Cultural Blas Infante i el de l’escola de flamenc de Paca García.

READ  Ja us podeu apuntar als nous cursos del Centre de la Dona

Tota l’actualitat cultural del cap de setmana al Què Fer a Cornellà


- Te recomendamos -
Artículo anterior51 habitatges de lloguer per a joves al barri del Pedró
Artículo siguienteCornellà balla aquest dissabte en una nova jornada de “Ritmes Mil”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí