Inicio Actualidad Aquesta tardor forma’t amb les noves propostes de cursos dels centres cívics

Aquesta tardor forma’t amb les noves propostes de cursos dels centres cívics

Els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació de tardor, amb tota mena d’opcions relacionades amb l’art, la cura i la formació personal, i altres activitats relacionades amb l’oci i el lleure.

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, ciència, idiomes i altres. Les inscripcions comencen a partir del 18 de setembre. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d’art, i també risoteràpia, artteràpia o meditació. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions ja són obertes. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressió. Més informació.
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat
READ  Cornellà tindrà un punt de recàrrega ultraràpida per a vehicles elèctrics

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat acollirà diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer
Artículo siguienteCornellà commemora la Diada i mostra la seva solidaritat amb el Marroc
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí