Inicio Actualidad Després de l’estiu, trenca la rutina amb bons propòsits, inscriu-te a la...

Després de l’estiu, trenca la rutina amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels centres culturals

Esteu aquí

Cursos i tallers de temàtiques diverses i per a totes les edats

dilluns, 4 setembre, 2023 – 17:30


Des del Servei de Cultura t’oferim aquest conjunt de cursos i tallers de temàtiques diverses i per a totes les edats.


Un ampli ventall de propostes artístiques i de coneixement, on podràs aprendre, crear i practicar cultura amb persones amb els teus mateixos interessos.


Posa a prova el teu cos amb nous estils de ball i tècniques del circ. de tecnologia i de gastronomia per a petits i grans. Crea i experimenta amb diferents disciplines artístiques: la fotografia, la música i les arts tèxtils i plàstiques. Amplia el teu univers literari, atreveix-te amb  la ciència, i descobreix eines digitals que millorin el teu dia a dia i afavoreixin la creativitat. Millora les teves habilitats a la cuina i viu  d’una forma més saludable i sostenible.

READ  Torna el festival de les Sopes del Món al barri de Sant Cosme


Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, als centres culturals, al costat de casa!


Inscripcions


Les inscripcions es podran fer a partir del dimecres 12 de setembre, a les 16.30 h  de manera telemàtica al web online.elprat.cat o de manera presencial als centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi – Ribera BaixaL’Escola d’Arts en ViuLa CapsaCèntric Espai Cultural i Escola d’arts del Prat.


Trobaràs tota la informació al web elprat.cat/cultura i dels diferents equipaments. 


Al Prat, la cultura al teu abast! 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAdquisición estratégica: Asterion se enfoca en los sectores de salud y energía con Ambulancias SSG en España y Steag en Alemania
Artículo siguienteEl Club Excursionista de l’Escolta: proposta seleccionada a la Convocatòria Música i Territori d’UNZIP 2023!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí