Inicio Actualidad El Club Excursionista de l’Escolta: proposta seleccionada a la Convocatòria Música i...

El Club Excursionista de l’Escolta: proposta seleccionada a la Convocatòria Música i Territori d’UNZIP 2023!

Esteu aquí

El col·lectiu, integrat per Manel Vázquez i Dídac Rocho, portarà a terme un programa de sortides obertes al públic durant els mesos d’octubre i novembre.

dimarts, 5 setembre, 2023 – 18:00


Des de la ‘mismíssima’ Rosalía fins als mítics OBK, passant per la primera maqueta d’Estopa o el ‘tekno crepuscular’ de Joe Crepúsculo: tots comparteixen la ineludible essència de ser del Baix. Al Club Excursionista de l’Escolta, la realitat de la perifèria es torna motiu de reivindicació i orgull i sobretot matèria d’humor, perquè tot pratenc i pratenca comprendrà les especificitats d’haver crescut amb la Moreneta de l’Avinguda, el PratExpréss, les cintes de cassette de benzinera o les sardanes a la plaça de la Vila, entre molts altres elements de cultura popular.

READ  El Consell d’Educació Municipal consensua el calendari escolar del curs 2022-2023


Amb això, es desenvolupa un programa de quatre sortides les quals consistiran en breus rutes col·lectives on s’explorarà un espai vinculatl Prat. Així doncs, cada sortida es tematitzarà segons l’espai escollit i una banda ‘made in’ el Baix Llobregat. Aquestes sortides tindran lloc els propers 7 i 22 d’octubre i 4 i 19 de novembre, a les quals us animem efusivament a assistir i a compartir pensaments sobre tot allò que reflexionem quan música i perifèria caben a la mateixa frase.


Un projecte acompanyat pel Pol Rodellar i que comptarà amb una extensió en forma de pòdcast per a tot aquell o aquella que vulgui conèixer les interessants curiositats i complexes relacions conceptuals entre els espais propis de la nostra ciutat i la creació musical contemporània.

READ  L’Ajuntament de Cornellà es persona com a acusació popular en el cas d’intent de feminicidi d’una veïna de la ciutat


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDesprés de l’estiu, trenca la rutina amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels centres culturals
Artículo siguienteEmergia se establece en Portugal con su nuevo ‘contact center’ en OportoEmergia establece presencia internacional con la apertura de un ‘contact center’ en Oporto, Portugal
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí