Inicio Actualidad En marxa el Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones

En marxa el Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones

Esteu aquí

Es poden presentar obres fins al 22 de setembre del 2023

dimarts, 25 juliol, 2023 – 14:15


El Consell Comarcal del Baix Llobregat i diferents ajuntaments de la comarca, entre els quals es troba el del Prat, han convocat la 12a edició del Premi Delta de Narrativa, per a Dones.


L’objectiu d’aquesta iniciativa, que es realitza cada dos anys, és promoure la creació literària de les dones, reivindicant la mirada i el pensament feminista com a claus per transformar la societat.


Les desigualtats per raó de gènere persisteixen encara en molts àmbits de la nostra societat, i l’àmbit literari no és una excepció, motiu pel qual és necessari continuar impulsant projectes que promoguin la presència de dones escriptores i ofereixin l’oportunitat a les noves creadores, de donar a conèixer les seves obres.

MAS:  La 18a edició de Petits Contes conclou en un acte presencial amb les escoles participants


Per poder participar, tal i com està descrit a les bases, les obres han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos. A més, es tindrà en compte l’ús del llenguatge inclusiu.


El certamen preveu una dotació de 3.000 euros per a l’obra guanyadora, així com l’edició en paper del text, i de 1.000 euros per a la finalista. El termini de presentació de les obres finalitza el 22 de setembre del 2023.


El veredicte es farà públic en l’acte de lliurament dels premis, que se celebrarà a Viladecans, el proper 14 de desembre del 2023.


Taller de creació literària a la Biblioteca Antonio Martin

MAS:  Llencem les escombraries al contenidor corresponent?


Per tal de promoure la creació literària i l’escriptura a nivell local, aquest projecte inclou una oferta de tallers a les biblioteques dels municipis que hi participen.


Aquest tallers tenen un paper cabdal donat que ofereixen a les noves creadores l’oportunitat de formar-se i desenvolupar les seves capacitats i creació literàries


En el cas del Prat, es preveu la realització d’un taller el darrer trimestre de l’any enfocat a la construcció de personatges, de cara ja a la 13a edició del premi literari. Més endavant es publicaran les dates dels tallers.


- Te recomendamos -
Artículo anterior¿Cuándo comienzan las clases en Baix Llobregat?
Artículo siguienteAfectació del trànsit a Carretera de la Marina per millores de la xarxa d’aigua
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí