Inicio Actualidad Casal per a infants i adolescents amb TEA

Casal per a infants i adolescents amb TEA

Cornellà tindrà aquest estiu per primera vegada un casal per infants i adolescents amb Transtorn de l’Espectre Autista (TEA), gràcies a la col·laboració de l’Associació de Familiars amb Dificultats d’Aprenentatge de Catalunya (AFDACAT) i l’Ajuntament de Cornellà. Es realitzarà a les instal·lacions de l’escola pública Montserrat (Av. Línia Elèctrica 2-4) de l’1 al 26 de juliol. Les inscripcions són obertes entre el 22 d’abril i el 24 de maig.

La iniciativa de l’associació AFDACAT està subvencionada per l’Ajuntament de Cornellà i neix de la constant recerca d’espais inclusius i enriquidors per a persones amb TEA. El casal els oferirà un entorn on puguin desenvolupar-se plenament, explorar els seus interessos i fortaleses per tal d’afavorir l’autonomia i el desenvolupament comunicatiu, personal, afectiu i cognitiu dels participants així com reconèixer i valorar les seves capacitats úniques. Està adreçat a menors d’entre 3 i 16 anys, que estiguin empadronats a Cornellà i amb un certificat de discapacitat (diagnòstic TEA) del 33%.

MAS:  Nous tallers comunitaris al casal cívic i comunitari Delta

Els infants i adolescents que hi participin podran gaudir de diferents activitats com tallers d’habilitats socials, art-teràpia, teràpia assistida amb animals i tallers d’hàbits saludables, tècniques de relaxació i fins i tot maneig de l’estrès per tal que les persones amb aquesta condició puguin tenir un benestar físic i emocional segur. Alhora, es tractarà d’un espai per a proporcionar compatibilitat horària amb les famílies. Totes les activitats del casal seran realitzades per monitors formats especialment en aquest trastorn del neuro-desenvolupament.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorJulian Opie transforma La Llotja de Palma con su arte contemporáneo
Artículo siguienteCornellà celebra la diada de Sant Jordi amb una “Fira del Llibre i la Rosa”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí