Inicio Actualidad SAU en concert a la Caldereria, plat fort de les Nits d’Estiu

SAU en concert a la Caldereria, plat fort de les Nits d’Estiu

En el marc de les Nits d’Estiu de Cornellà,  aquest divendres tindrem un concert estrella a la Caldederia amb el grup Sau 30 que, 24 anys després del llançament del seu darrer disc, signa el seu retorn discogràfic amb Jonathan Argüelles a la veu, Pep Sala com a guitarra i compositor i els antics membres del grup. I ho faran presentant el seu nou àlbum ‘Mil i Una nits i Uns Quants Dies’.

Serà avui divendres, a partir de les 22h a l’espai La Caldereria de Cornellà, una zona a l’aire lliure amb servei de bar. El títol ‘Mil i una nits i Uns Quants Dies’  fa referència al temps que ha passat des de la dècada dels 90, quan el públic els aclamava. Ara Sau30, és la retrobada amb l’essència d’aquell rock brillant, que li és tant propi, i li dóna nous tocs sonors amb un plantejament global eclèctic i molt variat. Mirades més grans. Potser més serenes. Però que quan agafen l’instrument, brillen i fan vibrar com sempre.

MAS:  Educadors de carrer per a joves a Sant Ildefons

Una mica abans de la consagrada banda, a les 21 h, actuarà Sant Pol. El grup de rock Sant Pol pujarà a l’escenari de La Caldereria amb una peculiaritat: músics de La Factoria Musical faran l’acompanyament instrumental dels seus temes. En concret, seran Ricardo López (guitarra), César Chale (baix) i David Miño (bateria).

Eduard Solano és el compositor, cantant i guitarra de Sant Pol, que barreja temes de rock inspirats en clàssics anglosaxons amb composicions més properes com Quimi Portet i Mazoni.

I Dissabte més música refrescant

Una altra proposta musical interessant es podrà veure Dissabte, a les 21h. a la plaça de l’Església, amb la presentació del nou disc de La Veu de Cornellà. Tindrem l’oportunitat de veure les sis millors veus de la segona edició del concurs que presentaran el disc. Els artistes que actuaran són: Clara López, Ángela Prieto, Emma García, Paula Rodríguez, Ana Deyes i Jordi Flores, sota la produció musical d’Oscar Larios.

MAS:  Inscripcions obertes per a la 7a Festa del Riu que tindrà lloc el diumenge 27 de març

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls infants de la ciutat aprenen, a través dels contes, a saber conviure a les comunitats veïnals
Artículo siguienteLa qualitat excel·lent de l’aigua de la platja del Prat es consolida al juliol
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí