Inicio Actualidad Obertes les inscripcions per a l’estada de vacances i les Jornades de...

Obertes les inscripcions per a l’estada de vacances i les Jornades de la Gent Gran

dijous, 8 juny, 2023 – 13:30


Del 30 de setembre al 9 d’octubre, l’Ajuntament organitza la tradicional estada de vacances per a la gent gran de la ciutat.


Enguany, es duran a terme tres torns de viatges en un format de 4 dies i 3 nits. El destí serà la ciutat de Peníscola. Hi ha un total de 300 places disponibles, distribuïdes en 100 per a cada torn.


El preu de l’estada és de 180 € per persona i en el que s’inclou: el viatge en autocar d’anada i tornada, l’estada en un hotel de 4 estrelles, l’assegurança mèdica, 3 monitors/es acompanyants per cada grup i diferents activitats complementàries d’oci.

MAS:  La nova Xarxa de Municipis pel Dret als Serveis Bancaris Bàsics estudiarà la implementació de Fintech per generar serveis financers locals


Preinscripció i sorteig


Entre l’1 i el 23 de juny es poden fer les preinscripcions al Punt de la Gent Gran (Cases d’en Puig), al Casal Municipal de Gent Gran El Remolar i als diferents centres cívics. 


Un cop presentades les sol·licituds, el 5 de juliol a les 10.30 h es realitzarà un sorteig públic al Casal Municipal El Remolar per determinar les persones que gaudiran de l’estada de vacances.


Requisits per participar-hi:


• Estar empadronat/da al Prat de Llobregat. 

• Ser més gran de 65 anys o tenir entre 60 i 64 sense relació laboral.

• Valer-se per si mateix/a.

• Ser cònjuge o parella de fet del 1r sol·licitant (ha de complir requisits 1 i 3). 

MAS:  CALENDARIO LABORAL | Estos serán todos los días festivos y puentes de Barcelona en 2024


Jornades de la Gent Gran


Del 20 al 22 de juny se celebraran les Jornades de la Gent Gran, amb diverses activitats participatives on la gent gran del municipi en serà la protagonista.


Per començar, el dimarts 20 de juny a les 10:30 h es realitzarà un taller de ball de FitDance a l’aire lliure, amb temàtica dels anys 80. També hi haurà una exhibició de les participants del taller de sevillanes del Casal El Remolar.  


L’endemà, 21 de juny, a les 18 h, es durà a terme el tradicional Ball de Sant Joan a la pl. Catalunya amb música en directe.  

MAS:  Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres


El dijous 22 de juny les jornades tancaran amb un taller de haiku (poemes breus d’origen japonès). Serà a les 10 h, al Parc Nou.


Informació i inscripcions


Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorBeneficios de adquirir autocaravanas de segunda mano en Baix Llobregat
Artículo siguienteHistorica tienda de L’Hospitalet de Llobregat cierra sus puertas por condiciones “duras”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí