Inicio Actualidad L’Escola Bernat Metge, guardonada en la First Lego League Challenge

L’Escola Bernat Metge, guardonada en la First Lego League Challenge

Esteu aquí

Va rebre el Premi a l’Excel·lència en Enginyeria

dilluns, 6 març, 2023 – 14:15


L’Escola Bernat Metge va rebre dissabte el Premi a l’Excel·lència en Enginyeria en la categoria Challenge del programa First Lego League, una experiència educativa per a participants de 10 a 16 anys que, a través d’un treball per equips i amb l’acompanyament d’un entrenador/professor, vol fomentar les vocacions científiques i tecnològiques mitjançant el desenvolupament de projectes i la robòtica educativa.


Els nens i nenes de 6è de Primària, l’equip Robomasters BM, van dissenyar un sistema per reduir el consum elèctric dels elements que funcionen amb electricitat de la via pública, el projecte “City Energy Saver” i el van presentar davant del jurat. Posteriorment, van exposar el robot Firulais, construït per dur a terme la tercera part de la competició en la qual el robot havia de realitzar el màxim nombre de missions del tauler en tres partides de dos minuts i mig. Els alumnes havien programat prèviament el robot perquè pogués resoldre aquestes proves.

MAS:  Disfruta de los planes con niños para el puente del Pilar en Baix Llobregat


Enhorabona a totes i a tots! 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDemà, 7 de març, acte de ciutat a la plaça de Catalunya per commemorar el Dia Internacional de les Dones
Artículo siguienteIntercanvi de les orquestres de corda de L’Escola d’Arts en Viu
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí