Inicio Actualidad Festa grossa amb la Rua i i el Concurs de Comparses de...

Festa grossa amb la Rua i i el Concurs de Comparses de Carnaval a Cornellà

El Rei Carnestoltes campa per la ciutat fent de les seves des del passat dijous, omplint de colors estridents, divertides màscares i animació els carrers, comerços, equipaments i escoles de Cornellà. Tot apunta a què aquest any la Rua de Carnaval serà sonada!

Tant si formeu part de les comparses com si no, us hi esperem a tothom el dissabte 18 de febrer a la Rua de Carnaval i el Concurs de comparses. A les 17 h és la convocatòria de comparses participants a la plaça Catalunya. L’arribada a la capçalera de la rua de Sa Majestat el Rei Carnestoltes amb la seva carrossa està prevista per les 17.45 h.

L’inici del recorregut del cercavila de Carnestoltes serà a les18 h, al carrer de Bonestar (a l’alçada de la plaça de Catalunya). Les comparses recorreran l’avinguda de Sant Ildefons, de la República Argentina, el carrer de Mossèn Andreu fins a la plaça de Catalunya, on tindrà lloc la fi de festa i el lliurament de premis, amb la música ambient del DJ Send0 a l’escenari.

MAS:  S’obre la convocatòria extraordinària d’ajuts a les entitats de la ciutat per la Covid-19

Però, encara no us traieu la disfressa, perquè a l’endemà, el diumenge 19, hi ha la Rua Infantil de Carnaval a Cornellà, organitzada per la Xaranga Sarau de la Societat Coral La Unió. L’inici del recorregut de la cercavila serà a les 12 h aI carrer Rubió i Ors (a l’alçada del Pius XIIè), pujada de la Rambla d’Anselm Clavé i finalització a la Plaça de l’Església. Cap a les 13 h  hi haurà l’actuació de la Cia. Grimpallunes amb l’espectacle “La Cuca de Mil Colors”, un espectacle de música i humor on els protagonistes sou vosaltres! Agafeu forces i prepareu-vos perquè l’espectacle està ple de jocs i de sorpreses!

MAS:  El voluntariat de la ciutat no s’atura

Finalment, el dimecres 22 de febrer celebrarem la Festa del Judici Final a la Plaça de Sant Ildefons, a les 17:20 h, amb l’arribada de la Vella Quaresma, Sa Majestat el Rei Carnestoltes i el seu seguici. Un cop acabi el judici, ens acomiadarem del Carnestoltes amb la música de la Cia. Pentina el gat amb l’espectacle “Balambambú“. El nou espectacle d’animació de la Pentina us farà ballar a ritme de rock & roll, ska, rumba catalana, salsa, samba i molt més. Tres músics i un animador enfilats a l’escenari us faran passar una bona estona cantant, ballant i jugant. Danses, reptes, cançons, tot s’hi val per passar-ho molt bé. Espectacle recomanat per edats compreses entre els 0 i els 99 anys!

MAS:  Aprovades les subvencions per a projectes de Cooperació al desenvolupament i educació per a la Justícia Global

  SEGUEIX TOTA L’ACTUALITAT CULTURAL A QUÈ FER A CORNELLÀ


GALERIA D’IMATGES DE LA RUA DE COMPARSES ‘CARNESTOLTES 2022’

         

      


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAfectacions al trànsit durant Carnaval
Artículo siguienteEl Prat de Llobregat obté més de 6,5 milions d’euros per a projectes innovadors d’Acció Social
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí