Inicio Actualidad Demà dijous, inauguració del pessebre de la plaça de la Vila

Demà dijous, inauguració del pessebre de la plaça de la Vila

dimecres, 14 desembre, 2022 – 11:00


El pessebre de la plaça de la Vila, s’inaugurarà demà dijous 15 de desembre a les 18 h, a la plaça de la Vila. Enguany serà la seva 22a edició i com cada any, la seva presentació en societat serà un dels esdeveniments centrals de les festes nadalenques de la nostra ciutat.


Com és tradició, la temàtica del pessebre es donarà a conèixer el mateix dia de la inauguració, ja que és un secret molt ben guardat per les seves creadores i creadors.


Exemple de participació i implicació


El pessebre de la plaça de la Vila està dissenyat i construït íntegrament per la gent gran del prat. Persones que de forma voluntària treballen amb molt d’esforç i il·lusió per meravellar a la ciutadania pratenca any rere any.

READ  Les entitats del Prat valoren positivament la 20a edició de la Mostra del Prat


El procés de construcció del pessebre comença a l’estiu, quan es fa la primera reunió per decidir-ne, de forma col·lectiva, la temàtica. En aquesta trobada també s’estableix un pla de treball per a que tot estigui a punt pel dia de la seva inauguració.


Poc després, el col·lectiu es reuneix periòdicament durant els mesos de tardor per posar en marxa el projecte. Les tasques de construcció es divideixen entre el grup més dedicat a les grans estructures i un altre grup dedicat a la construcció de petits elements amb gran detall.


Per la seva banda, l’Ajuntament posa a disposició del grup de treball tots els recursos necessaris per fer possible aquesta iniciativa. També es compta amb la col·laboració de la Cooperativa Obrera de Viviendas, que cedeix l’espai de treball.

READ  Tall puntual Rambla Marquesa de Castellbell, 59 dissabte 21 d'agost de 8 a 14h


La versió més comunitària del pessebre de la gent gran


Com cada any, la inauguració del pessebre de la gent gran comptarà a un mercadet de productes artesans, on la ciutadania podrà comprar diferents articles relacionats amb les festes nadalenques.


Com és costum, el recull de diners anirà destinat a una causa solidària que treballi pel bé comú de la societat. El projecte al qual va a parar tota la recaptació es decideix a una reunió on totes les persones participants del pessebre fan les seves propostes.


L’any passat el recursos es van destinar a l’Hospital Sant Joan de Déu, i més concretament contra el seu programa d’investigació contra el càncer infantil.

READ  El servei d'aules d'estudi del Citilab torna a obrir els dissabtes

- Te recomendamos -
Artículo anterior“Per Nadal compra a Cornellà: ets a casa”
Artículo siguienteTotes les forces progressistes de l’Ajuntament, El Prat en Comú, el PSC, ERC i Podemos El Prat, aproven el pressupost 2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí