Inicio Actualidad El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en...

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

Esteu aquí

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita Ilustre” pel seu compromís durant més de cinc anys amb la gestió sostenible del paper i cartró.

dimarts, 30 abril, 2024 – 11:30


La nostra ciutat ha tornat a rebre els màxims reconeixements possibles de Pajaritas Azules, tres premis que posen en valor el treball de l’administració municipal en la recollida selectiva de paper i cartró. Es prenen en compte 21 indicadors que analitzen diversos elements, com ara les característiques dels contenidors, les campanyes d’informació i sensibilització ciutadana, la qualitat del material recollit i el seguiment del procés fins al reciclatge final. Enguany, també s’han reconegut les millores significatives en els sistemes de recollida selectiva, especialment en el tancament dels contenidors blaus.

MAS:  Escarxofa & Jazz 2023


A més, aquest any s’ha lliurat el premi “Pajarita Ilustre” a aquelles entitats locals que porten més de cinc anys consecutius obtenint el reconeixement màxim, és a dir, tres Pajaritas Azules, ja que consideren que renoven any rere any el seu ferm compromís amb la millora contínua en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró. En total, tres entitats de la província de Barcelona han aconseguit aquesta distinció: l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el nostre Ajuntament.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”
Artículo siguienteVÍDEO | A machetazos en Hospitalet de Llobregat y cerca de un colegio
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí