Inicio Actualidad “Per Nadal compra a Cornellà: ets a casa”

“Per Nadal compra a Cornellà: ets a casa”

La il·lusió del Nadal torna als carrers de Cornellà amb activitats de dinamització, personatges itinerants i diverses figures decoratives, per impulsar les compres nadalenques al municipi. 

L’Ajuntament de Cornellà i l’entitat Cornellà Compra a Casa posen en marxa, com cada any, la campanya comercial per tal de fomentar que la ciutadania faci les compres de manera responsable i als establiments, mercats municipals i comerços de la ciutat. Per Nadal compra a Cornellà: ets a casa” és el lema d’aquest any que es pot veure a les banderoles i tanques publicitàries, així com a mitjans de comunicació locals. Donar suport al petit i mitjà comerç és important per dinamitzar l’economia de la ciutat i contribueix a reforçar el seu paper com a element cohesionador de l’espai públic. Apostar per la proximitat és garantia de qualitat, varietat, confiança i atenció personalitzada.

READ  Mil cinc-centes incidències gestionades per la plataforma A Prop Teu durant 2021

Animació nadalenca

Fins al 4 de gener, hi haurà activitats itinerants (música i espectacles d’animació) en els principals eixos comercials i als tres mercats de la ciutat, podreu passar una bona estona mentre realitzeu les vostres compres, vivint i compartint la il·lusió del Nadal.

No us sorprengueu si quan volteu per la ciutat, entre les 11 i les 13 hores o entre les 17 i les 19 hores, us trobeu amb elements màgics gegants, xanquers, tricicles musicals, una locomotora, mags , patges, follets, el Pare Noel amb la seva família, la Reina de les Neus, camions amb speakers i molt més.

Tant les activitats com tota la il·luminació als carrers (figures de llum, bústies del Mag Maginet i els Mag Maginet) estan organitzades conjuntament per l’Ajuntament de Cornellà i l’associació Cornellà Compra a Casa i tenen l’objectiu de contribuir a dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat, especialment en aquests moments d’incertesa que provoquen els conflictes i la crisi energètica internacionals, i també oferir més animació a l’espai públic durant les festes de Nadal.

READ  Nit de Reis a Cornellà, tot a punt per rebre a Ses Majestats

Estalvia diners amb la targeta-moneder

Recordeu que teniu a la vostra disposició una nova edició de la targeta-moneder, també gràcies a la col·laboració de l’Associació Cornellà Compra a Casa. Teniu temps de demanar-la fins al 31 de desembre. S’han d’adquirir a través del web www.compracornella.cat per 75 euros, i la rebreu amb un saldo de 100 euros, ja que els 25 restants els aporta el consistori.

Amb ella, es podran efectuar compres als comerços que participen a la campanya fins al 30 de juny del 2023. La podreu fer servir als comerços de la ciutat adherits, els quals s’identificaran amb un distintiu (adhesiu i pòster), i  tots els establiments que encara no s’hagin adherit a la campanya, ho poden fer.

READ  Comença un nou curs ple d'activitats a la Biblioteca Antonio Martín

Més seguretat als eixos comercials

En aquesta època també es posa en marxa un dispositiu especial de seguretat, al voltant dels eixos comercials, i en les hores de major afluència de públic (entre 17.00 i 20.30 hores), amb l’objectiu de crear un efecte dissuasori i atendre ràpidament qualsevol incidència. Aquest dispositiu és conegut com “Operació Grèvol” i ofereix consells als comerciants sobre les mesures de seguretat a adoptar durant aquests dies, en què s’incrementa l’activitat a les botigues.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorInscripcions obertes fins al 21 de desembre per formar-te a l’Escola d’Humanitats
Artículo siguienteDemà dijous, inauguració del pessebre de la plaça de la Vila
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí