Inicio Actualidad Nou rècord d’adhesions al manifest contra l’ampliació de l’aeroport: 50.000 persones i...

Nou rècord d’adhesions al manifest contra l’ampliació de l’aeroport: 50.000 persones i gairebé 900 entitats

Esteu aquí

En només una setmana, 10.000 persones han signat la declaració en defensa del Delta i La Ricarda, i s’hi han sumat gairebé 900 entitats.

dijous, 12 agost, 2021 – 10:45


Les adhesions a la declaració “Preservem el delta. Protegim el clima. No a l’ampliació de l’aeroport” no s’aturen. Avui s’ha arribat a la xifra de 50.000 persones que, a títol individual, volen mostrar el seu rebuig total a l’ampliació de l’aeroport, que comportaria la destrucció del delta del Llobregat així com el tresor de la Ricarda. A més a més, prop de 900 entitats també s’han volgut posicionar contra la destrucció d’aquesta zona natural. Aquestes xifres demostren que, en només set dies, 10.000 persones més s’han adherit a la declaració i 200 entitats han fet el mateix.


A la declaració, que es pot trobar al web municipal  elprat.cat/niunpammes, s’exigeix l’aturada d’aquesta ampliació tot i els acords entre el govern central i la Generalitat de Catalunya, i es reclamen mesures reals per aturar el canvi climàtic, que és ja una realitat amb les temperatures que patim, precisament, durant aquests dies d’agost. A més, es demana estudiar altres opcions alternatives com ara els models d’èxit d’aeroports com ara el de País o Roma.


Us recordem que si vosaltres també voleu mostrar el vostre rebuig a l’ampliació de l’aeroport, esteu a temps de signar la declaració així com penjar un domàs reivindicatiu al vostre balcó i que es pot aconseguir de forma gratuïta a l’edifici de l’Ajuntament, a la Plaça de la Vila, Cases d’en Puig i l’OMISC.


 

Artículo anteriorS’activa en fase d’alerta el Pla de protecció civil municipal per incendis forestals
Artículo siguienteL’Ajuntament activa el protocol d’onada de calor
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.