Inicio Actualidad CFA Terra Baixa, formant persones des de 1977

CFA Terra Baixa, formant persones des de 1977

Media Root

divendres, 9 desembre, 2022 – 11:00


L’escola de formació CFA Terra Baixa és un centre públic de formació permanent per a persones adultes que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. 


És una escola oberta i integradora, generadora de noves oportunitats per a la població adulta de la ciutat.  Es va fundar l’any 1977,  i des d’aleshores, ha anat creixent gràcies a l’esforç i la il·lusió de tota la comunitat educativa.


Des dels seus inicis, Terra Baixa ha tingut un ferm compromís amb l’entorn i ha estat força arrelada a la població, participant activament en el procés de desenvolupament comunitari. També ha estat treballant per tal d’afavorir la cohesió social i donar resposta a les noves exigències de formació permanent de la ciutadania pratenca.

MAS:  Nova trobada veïnal per explicar obres a la ciutat


Conegueu l’escola Terra Baixa


Gràcies al suport de l’Ajuntament, aquest curs s’ha dut a terme la creació d’un vídeo que vol acostar el centre a totes les persones que encara no el coneixen. El fil conductor del vídeo són les experiències i vivències del propi alumnat que ha confiat en Terra Baixa per millorar el seu nivell de coneixements, fer activitats i sortides i també per conèixer gent nova i de procedències ben diverses.


Oferta formativa i accés


En aquest enllaç, podeu conèixer l’amplia oferta formativa de l’escola.


L’escola té matrícula viva durant tot el curs així que podeu contactar amb el centre per conèixer si hi ha vacants disponibles en aquell ensenyament que us interessa.

MAS:  Arxivada la causa contra 9 de les persones investigades en relació amb el cas sobre el Consell Esportiu de L’Hospitalet

- Te recomendamos -
Artículo anteriorNovetats al Mercat d’Intercanvi i Segona Mà
Artículo siguienteNous cursos als centres cívics per començar el 2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí