Inicio Actualidad Teatre infants a L’Escola d’Arts en Viu

Teatre infants a L’Escola d’Arts en Viu

Esteu aquí

Aquest curs L’Escola ha completat el desplegament de l’oferta de grups de teatre per a infants

dimecres, 16 novembre, 2022 – 10:00


El programa de teatre bàsic per a infants s’ha anat desplegant progressivament a L’Escola d’Arts en Viu en els darrers 4 anys. D’ençà del curs 19-20,  en el qual es va obrir el primer grup de teatre infants, aquesta oferta s’ha anat completant gradualment fins arribar a la situació actual en la qual L’Escola disposa de 4 nivells de teatre infants, per a edats des dels 7 anys fins al 11 anys, amb capacitat per a 48 alumnes.


Les classes d’aquests grups es realitzen a les aules B1 i B2 del teatre L’Artesà i el professorat especialista són la Blanca Pàmpols, la Laura Tamayo i l’Arnau Puig.

READ  En marxa les sessions participatives per recollir opinions sobre la Igualtat entre dones i homes


L’aprenentatge del llenguatge teatral a partir del joc i l’experimentació


L’objectiu del programa de Teatre Bàsic per infants és desenvolupar la capacitat  personal, social i creativa dels nens i de les nenes, de 7 a 11 anys, a partir l’experimentació teatral com a mitjà d’expressió i autoconeixement. L’eina vehicular d’aprenentatge és el joc teatral. El joc dramàtic  afavoreix l’estimulació de la consciència i expressió corporal, l’entrenament de la imaginació, la creativitat personal i l’expressió verbal, la relació i la comunicació amb els altres, i ens permet descobrir i explorar els diferents elements escènics despertant i desenvolupant la creativitat a través de la col·laboració i el treball en equip. L’alumnat del programa pot optar a assignatures de Confluències que els permeten tenir una pràctica d’altres disciplines com la dansa i la música així com també participar en els Projectes de creació d’Experimentació amb l’Art i de Pràctiques de creació.

READ  La UB i Cornellà creen una càtedra per impulsar l’estudi de la perspectiva de gènere i feminismes en l’àmbit de la ciència


L’enregistrament de falques de benvinguda per L’Artesà


Fa uns dies l’alumnat del grup de Teatre bàsic infants 3 va gravar les falques de benvinguda dels espectacles infantils del teatre L’Artesà: The Postman, La Motxilla de l’Ada i Blink Magic. Després, van viatjar pel teatre descobrint els racons secrets i amagats, i fins i tot van veure com assajaven a la Sala Gran una companyia professional. Les experiències que pot gaudir l’alumnat de teatre amb tot el que passa habitualment a L’Artesà, vinculat a la seva programació, és sempre quelcom molt enriquidor per a elles.


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl presidente de Aguas de Valencia imputado por tráfico de influencias de David Madí
Artículo siguienteLa Generalitat obre període de consulta prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret de vacunació obligatòria contra la ràbia
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí