Inicio Actualidad En marxa les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut...

En marxa les activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

Esteu aquí

Subscriu-te al benestar emocional!

dimarts, 4 octubre, 2022 – 15:30


L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar el 10 d’octubre com el Dia Mundial de la Salut Mental amb l’objectiu de conscienciar sobre els problemes de salut mental arreu del món. La salut mental és una dimensió essencial de la salut i també un factor clau per la qualitat de vida de les persones, les famílies i les comunitats.


Per aquest motiu la Taula de Salut Mental Comunitària, impulsada per l’Ajuntament del Prat a través de l’Estratègia local de Salut Mental Comunitària i Benestar Emocional, posa en marxa la campanya anomenada “Subscriu-te al benestar emocional”.

READ  Som aquí. No ens havies vist encara?


Una iniciativa que compta amb el suport i la participació activa de les entitats que formen part de la Taula de Salut Mental Comunitària i que constarà d’una sèrie d’activitats dirigides a la ciutadania. Aquest projecte dona continuïtat a la campanya de l’any 2020 contra l’estigma de la Salut Mental: Parlem, escoltem, ens cuidem.


Programa d’activitats


Enguany, es planteja un programa amb la celebració d’un acte central i una sèrie d’activitats que es duran a terme fins el proper 18 d’octubre.


L’acte central tindrà lloc el dilluns 10 d’octubre al Centre Cívic Palmira Domènech a les 17:30 h. Es tracta d’una xerrada sobre benestar emocional a càrrec del psicòleg, educador i periodista, Jaume Funes, que presentarà el seu darrer llibre: “Quan la vida ens dol”.

READ  Majors de 60 anys, col·lectius de risc i embarassades ja poden demanar cita per vacunar-se contra la grip i la covid


També hi haurà una taula rodona on es donaran a conèixer diferents experiències grupals de benestar emocional al Prat. A més, es presentarà el videoclip del Taller de rap del Servei de Rehabilitació Comunitària del Prat i es durà a terme la lectura d’un escrit contra l’estigma en salut mental.


Per obtenir més informació, podeu consultar l’agenda d’activitats al següent enllaç.


Subscriu-te al benestar emocional!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa lliçó inaugural dona la benvinguda al curs 2022-2023
Artículo siguienteLa ciutadania valora positivament la Festa Major 2022
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí