Inicio Actualidad Unes 7.000 persones visiten el Pessebre Vivent del Prat

Unes 7.000 persones visiten el Pessebre Vivent del Prat

dimarts, 12 desembre, 2023 – 10:15


El passats 9 i 10 de desembre, es va dur a terme al barri de Sant Cosme la 23a edició del Pessebre Vivent del Prat. Durant tot el cap de setmana, el van visitar unes 7.000 persones, que van poder gaudir d’una de les de activitats més importants del calendari nadalenc al Prat.


Com és tradició, el pessebre va recrear escenes quotidianes i representacions en directe de la vida, successos i oficis típics d’aquella època.


Organitzat per Amics de Sant Cosme i amb el suport de l’Ajuntament, en aquest projecte han col·laborat moltes persones de forma voluntària, que han donat el millor de si mateixes per fer d’aquest pessebre un dels esdeveniments més màgics del Nadal a la nostra ciutat.

MAS:  En marxa les activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones al Prat


Un exemple clar d’aquest projecte col·laboratiu és que enguany l’increment de jovent voluntari que pertany a entitats culturals i de lleure de la ciutat, ha permès que els infants hagin gaudit de més activitats durant tot el cap de setmana. Un exemple és la gimcana infantil, que va fer les delícies dels i les més petites.


També gràcies a les sinergies de treball entre les entitats i associacions del barri i les d’altres municipis propers, es van poder ampliar el número d’escenes i recreacions. Un exemple és l’escola de gladiador/es o l’increment de referències culturals de l’època.


Podeu veure totes les imatges del Pessebre vivent al següent enllaç. També un vídeo del que va ser tot el cap de setmana en aquest altre.

MAS:  Propostes de Nadal per a tots els públics al Ribera


#EsNadalAlPrat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’ajuntament impulsa un projecte per fomentar que les dones es dediquin a sectors masculinitzats com l’enginyeria i la indústria
Artículo siguienteMujer detenida en Barcelona tras apuñalar a su marido en un acto de violencia doméstica
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí