Inicio Actualidad Ecoindústria inicia una nova edició d’assessoraments en economia circular a empreses al...

Ecoindústria inicia una nova edició d’assessoraments en economia circular a empreses al Prat de Llobregat

dimecres, 24 abril, 2024 – 13:45


Ecoindústria és un projecte d’economia circular que es basa en millorar el resultats de les empreses tot reduint al mínim els seus residus, aprofitant al màxim els seus recursos, generant un impacte ambiental i social positiu. 


Els ajuntaments del Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Castelldefels juntament amb la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, impulsem la cinquena edició d’ECOINDÚSTRIA.


Us proposem un assessorament i acompanyament individualitzat per poder abordar aquest procés de canvi, en consonància amb cadascuna de les vostres realitats i necessitats, mitjançant el qual es concretarà un pla d’actuació que defineixi el full de ruta a seguir per a la implementació de nous projectes i processos empresarials basats en l’economia circular.

MAS:  La Junta local de seguretat constata una millora de la seguretat al Prat l’any 2021


En fases més inicials dintre de l’aplicació d’aquests nous models industrials, us oferim tallers especialitzats, informació actualitzada, novetats i tendències del sector i us apropem noves oportunitats vinculades amb l’economia circular per apropar-vos arguments i exemples que us ajudin a fer aquest important pas per encarar el futur d’una manera més sostenible.


Des de l’equip de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat de Llobregat hem pensat en la vostra empresa com a candidata a optar a les 4 empreses beneficiàries del servei totalment gratuït.


Amb l’objectiu de valorar l’opció a participar al programa d’economia circular us proposem concertar una entrevista, per tal de conèixer les vostres necessitats. A la visita assistirà el personal tècnic de l’Ajuntament i una consultora especialitzada en economia circular.

MAS:  Dispositiu especial de seguretat durant el periode estival


Per a més informació del programa, podeu consultar el web www.ecoindústria.net, o bé contactar directament amb:


– David Mesa, tècnic del Centre Local de Serveis a les Empreses de l’Ajuntament del Prat de Llobregat ( mesan@elprat.cat / telf. 93 478 68 78)


- Te recomendamos -
Artículo anteriorUn FiraTapa que ha servit 7.800 racions arrodoneix l’èxit d’unes Festes de la Carxofa Prat amb gran participació
Artículo siguienteCentenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí